Home Crna kronika ‘Divljak iz Travnika’ bio je susjed poginule majke i kćeri

‘Divljak iz Travnika’ bio je susjed poginule majke i kćeri

SHARE

Nermin Rustempašić (34) u petak navečer je u Novom Travniku divljajući pijan autom usmrtio Azru Hajrić (30) i njenu kćer (9). U stravičnoj nesreći još je troje djece teško ozlijeđeno. Rustempašić inače živi u Kasapovićima i bio je susjed obitelji Hajrić. Branka Praljak, Rustempašićeva dugogodišnja odvjetnica je rekla za Dnevni avaz da je njezin klijent ranije osuđivan za krađe.

Nije mogla potvrditi je li Rustempašić liječeni narkoman te je li se nedavno vratio iz inozemstva, osim što nam je rekla da mu je majka živjela i radila u Austriji i da je išao kod nje više puta. Rekla je i da je Rustempašić oženjen te da je otac jednog djeteta.

– Nažalost, njegova obitelj sada trpi posljedice zbog ovog nemilog događaja. Oni su sada izvrgnuti torturi zajednice – rekla je Praljak. Ona je potvrdila da je na ročištu Rustempašić tražio da ga pritvore.

– On je i prije ročišta rekao da mu je mjesto u pritvoru. O ostalom se nije izjašnjavao. Tužitelji tvrde da je imao tri promila alkohola i da je pješake pregazio na nogostupu – kaže Praljak.

Djeca koja su ozlijeđena u prometnoj nesreći se oporavljaju u bolnici.