Home Šport (FOTO) Polugoli Hajdukovi igrači piju, kockaju i lijepe pršut na čelo

(FOTO) Polugoli Hajdukovi igrači piju, kockaju i lijepe pršut na čelo

SHARE

Par dana prije velikog derbija s Dinamom procurile su fotografije nekoliko Hajdukovih igrača kako goli do pasa igraju poker, ispijajući alkohol, a neki od njih pritom si lijepe fete pršuta na čelo.

Na fotografijama su trojica igrača koji spadaju među najkritiziranije u Hajdukovoj svlačionici – stoper Stipe Vučur te lijevi bekovi – Nijemac Andre Fomitschow i Rumunj Steliano Filip, od kojih se ne zna koji je gori, piše 24sata.

FOTO: Instagram

Fotografiije su navodno friške, svega koji dan, ali kad god da su snimljene – fotografije hajdukovaca kako si u stilu Željka Keruma lijepe pršut na čelo i polugoli kartaju definitivno su neprimjerene i za očekivati je da će biti kažnjeni.

Čeka se reakcija Hajduka…

A lijepo im je svoj trojici u Splitu. Vučur je tresnuo u treću njemačku ligu s Kaiserslauternom pa se spasio i potpisao za Hajduk gdje igra jako loše.

FOTO: Instagram

Fomitschow je stigao iz nizozemske lige i više nego dobro je plaćen za ulogu pričuvnog lijevog beka, a Filip se u Splitu ionako više naslikava po Instagramu nego što igra otkako ga je Hajduk kupio za pola milijuna eura.

FOTO: Instagram

FOTO: Instagram

Podsjećamo, za one koji ne znaju, Hajduk je šestoplasirana momčad HNL-a i zaostaje  ogromnih 19 bodova za Dinamom kod kojeg gostuje u nedjelju 15 sati.

‘Bili’ su ispali i iz Kupa, a Vučur, Fomitschow, Filip i ekipa na dobrom su putu da ostvare najgori plasman Hajduka otkad je HNL-a, prenosi Dnevnik.ba