Home Društvo ‘Savršeni’ slavi 39. rođendan, djevojke ga zatrpale ponudama

‘Savršeni’ slavi 39. rođendan, djevojke ga zatrpale ponudama

SHARE

Goran je zabavio pratitelje s objavom ‘I naravno, tebi jedan ruža’. Naime, Goran je rođen u Njemačkoj pa mu ponekad ‘zapinje’ hrvatski jezik, a njegovim obožavateljima je to jako simpatično…

Goran Jurenec iz showa ‘Gospodin Savršeni’ jučer je proslavio 39. rođendan. Njegov profil na društvenim mrežama gledateljice su ‘zatrpale’ čestitkama i ponudama za večeru, a on im se zahvalio čestitikom.

– Hvala vam svima na čestitkama, baš ste me ugodno iznenadili.  Ljubim vas! – napisao je Goran.

‘Gospodin Savršeni’ se našalio na vlastiti račun i zabavio pratitelje s objavom ‘I naravno, tebi jedan ruža’. Naime, Goran je odrastao i rođen je u Njemačkoj pa mu ponekad ‘zapinje’ hrvatski jezik, a njegovim obožavateljima je to jako simpatično.

Goran je za RTL otkrio kako je svoj rođendan, 11. prosinca, proveo radno te da će ga proslaviti za vikend. Priznao je kako su iza njega vremena kada se slavilo u klubu pa će ove godine uživati u druženju uz večeru s prijateljima i obitelji.

U prošloj epizodi ‘Gospodina Savršenog’ Goran je izbacio Gabrijelu Fatorić i Nandi Uzelac, a Hanu Rodić je proglasio svojom kraljicom.

-Mislim da si u redu momak, ali mislim da ti najbolje znaš za sebe što tvoje srce i osjećaji govore za svaku od nas. Ti se meni sviđaš kao osoba, ali za neki intimni partnerski odnos ili da si muškarac mog života, trenutno za to nisam spremna.  Rekla sam ti da si mi simpatičan i da si u redu, ali trebam te više upoznati- iskreno je izjavila Gabi, što se Goranu nije nimalo svidjelo.

Kad se vratila u vilu, Hana je djevojkama otkrila da je postala kraljica, a Gabi je napustila show. Iako su cure bile znatiželjne oko detalja, Hana im ništa nije željela otkriti te je tek sutradan priznala Anezi i Klari da je pao pravi poljubac i zamolila ih da čuvaju tajnu zbog mira u kući.

foto: Instagram

Na ceremoniji ruža, Goran je crvenu ružu dao Aleksandri, Daisy, Klari, Ivi i Anezi, a Hani bijelu. Kakav će mu spoj pripremiti Hana, ostaje nam za vidjeti u idućim epizodama.