Home Crna kronika Uznemirujući sadržaj! Pogledajte što se dogodi kada u zoološkom vrtu zajedno držite...

Uznemirujući sadržaj! Pogledajte što se dogodi kada u zoološkom vrtu zajedno držite medvjede i vukove

SHARE

Vuk i medvjed jedne su od najljepših životinja ujedno i simboli divljine. Svaki za sebe su strašni primjerci evolucije. No, što kada se jedni namjere na druge?

Najčešće ništa, budući da se ove beštije mimoilaze u prirodi. Vukovi se često miču medvjedima s puta kada ovi nanjuše i približe im se po ulov, ili, pak otjeraju krznenu grdosiju. No, što kada se čak četiri mrka medvjeda okome na jednog vuka?

Da su omjeri jedan naprema jedan medo bi pobijedio, ali u ovom slučaju dolazi do mrcvarenja rijetko zabilježenog u životinjskom svijetu.

A zašto? Zbog čovjeka, i njegovih zooloških vrtova u kojima u istu nastambu vrlo često stavlja nekoliko životinja, između ostalog i vukove i medvjede.

Strašna snimka nastala je preko vikenda u jednom nizozemskom zoološkom vrtu. Na njoj se jasno vidi kako četiri mrke grdosije pokušavaju raskomadati vuka koji im je dopao moćnih čeljusti i jednako moćnih šapa oboružanih oštrim pandžama i do pet centimetara duljine.

Dva vuka su sa strane pokušala nekako dohvatiti nesretnog pripadnika svog čopora, no uzalud. Zamalo su i sami nastradali od jačeg.

UPOZORAVAMO: NA SNIMCI SE NALAZI UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ