Home Zanimljivosti Deda emigrant razbio “umjetnu inteligenciju” zato jer je glupa, ostalo vidite sami

Deda emigrant razbio “umjetnu inteligenciju” zato jer je glupa, ostalo vidite sami

SHARE

Kako Hrvata iseljenika izbaciti iz takta? Spomenite mu daleko od matične države srpsku vaterpolsku reprezentaciju, čini se.

Ključan moment je i da naglasite da se radi o najboljoj reprezentaciji na svijetu – u tom sportu, dakako. Video koji je podijelila Imotska zajednica u Stuttgardu prikazuje upravo to, a prizor je urnebesnim proglasilo gotovo 60 tisuća onih koji su ga pogledali, i to u samo pola dana od objave.

Riječ je o obitelji “hrvatskih Amerikanaca”; djeca se igraju uređajem Amazon Echo koji funkcionira na način da fiktvnoj “Alexi” postavljaju pitanja, a ona im na njih odgovara. Najprije su ju pitali tko je najbolji nogometaš na svijetu, a komentatori kažu da je lako već tu aplikacija mogla “pasti”, jer je odgovor Lionel Messi.

Potom je rasprava krenula u smjeru tenisa, ali tek se na vaterpolu svesrušilo. Na snimci je prikazan, naime, i djed djece koja se igraju, koji ležerno prisluškuje odgovore s indiferentnim izrazom lica, no u trenutku kada je drska Alexa rekla da najbolji vaterpolski tim na svijetu definitivno ima Srbija, čovjek “ispali”.

Neće on u svojoj kući slušati takve izjave, divlja dotad mirni djed, pa se diže sa stolca i baca uređaj na pod dok obitelj “vari” zajednički. Urnebesni video pogledajte do kraja inače doživljaj neće biti potpun.

“Ne zna ništa o Hrvatskoj, ali zna sve o Srbiji! *psovka*, *psovka*”, zaključak je ovog hrvatskog djeda na kraju.

Video / USA 🇺🇸:Greetings from Croatian Americans🇭🇷🙈🙉😂

Gepostet von Imotska Zajednica Stuttgart am Mittwoch, 12. Dezember 2018