Home Zanimljivosti ‘Savršeni’ ljubi Beograđanku, a jedna djevojka ispada iz showa

‘Savršeni’ ljubi Beograđanku, a jedna djevojka ispada iz showa

SHARE

Goran je u sinoćnjoj epizodi djevojke vodio na karting, gdje se dogodila manja nezgoda, sudarile su se Iva Runjanin i Hana Rodić pa je plavokosa Zagrepčanka Iva završila u bolnici…

Pred Goranom Jurenecom (39) je vrlo uzbudljiv dan – očekuju ga dva single datea i šesta ceremonija ruža. Pomiješat će mu se emocije prema nekim djevojkama i više ih neće moći obuzdati.

foto: RTL

Ponovno će pasti vrući poljupci, što se neće svidjeti ostalim djevojkama jer se približava završnica showa, a sve imaju jedan cilj – osvojiti Gospodina Savršenog. U ‘klinču’ s njim naći će se Aleksandra Mitrović(24). Beograđanka je po zanimanju kulturologica i marketinška menadžerica, a uspješnu manekensku karijeru može zahvaliti svom atraktivnom izgledu.

foto: RTL

Na kraju će Goran trebati donijeti tešku odluku – za koju od šest djevojaka završava ova uzbudljiva ljubavna avantura što će gledatelji saznati večeras…

foto: RTL

Goran je u sinoćnjoj epizodi djevojke vodio na karting, gdje se dogodila manja nezgoda, sudarile su se Iva Runjanin (29) i Hana Rodić (21) pa je plavokosa Zagrepčanka Iva završila u bolnici.

– Najradije bih je zagrlio i tješio i odnio tu bol da nekako mogu. Najvažnije mi je da je Iva dobro i zato ću se pobrinuti da napravim sve što mogu. Samo mi je bitno da taj dan ne bude najgori dan jer ipak sam ja odabrao karting i samo mi je na srcu da se Iva što brže oporavi – rekao je Goran.

foto: RTL

Čim je doznao da je Iva završila u bolnici, odmah je promijenio planove s djevojkama i odjurio u bolnicu.

– Nisam se nikako mogao smiriti dok je nisam vidio – rekao je. Na sreću, Runjanin se samo lakše ozlijedila.