Home Tech DJED HRVAT IZ SAD-a POSTAO HIT NA INTERNETU: Alexa mu je spomenula...

DJED HRVAT IZ SAD-a POSTAO HIT NA INTERNETU: Alexa mu je spomenula Srbiju, nije uopće dobro prošlo

SHARE

Glavnu ulogu u videu, koji se ovih dana poput pošasti dijeli društvenim mrežama, ima jedan stariji gospodin, očito hrvatskog podrijetla, ali u emigraciji.

Njegovi su unuci putem Amazon Echo uređaja postavljali pitanja popularnoj Alexi (virtualni asistent, slično kao Appleova Siri), a među pitanjima se našlo i ono o najboljoj vaterpolskoj reprezentaciji na svijetu.

“Dobro pitanje, definitivno Srbija’, odgovorila je Alexa.

“Jeb** ti mater tebi i Srbiji. U mojoj kući Srbija? Pa otkud to pič** ti mile matere. Je** te onaj ko te stvorio. Alexa gle ovo”, rekao je gospodin izašavši na terasu i bacivši uređaj na beton.

“She doesn’t know anything about Croatia but she knows everything about Serbia, je** ti pas mater u pi*** da ti je** pas mater u pi***’, dovršio je svoju tiradu.

Naime, na prošlogodišnjem svjetskom prvenstvu u Budimpešti titulu svjetskih prvaka odnijela je Hrvatska, no Alexa očito ima nekih problema budući da je ranije rekla kako je najbolja tenisačica na svijetu Madison Keys kojoj je najbolji ranking karijere bio 7. mjesto na WTA ljestvici i to 2016. godine dok je danas 17. tenisačica svijeta, piše Net.hr