Home Crna kronika FOTOGRAFIJA KOJA JE DANAS RASTUŽILA BiH: Tri dječija bicikla naslonjena na kuću,...

FOTOGRAFIJA KOJA JE DANAS RASTUŽILA BiH: Tri dječija bicikla naslonjena na kuću, tišina i nevjerica

SHARE
Jutro nakon nezapamćene tragedije i ubojstva troje maloljetne djece, u bihaćkom prigradskom naselju Mali Lug vladala potpuna tišina, piše Klix.ba

Gusti snijeg i odsustvo ljudi na ulicama donekle “prikrivaju” činjenicu da se prije nepuna 24 sata u ovom naselju dogodilo nešto što je uznemirilo mještane, ali i širu javnost.

Tek policijsko vozilo, žute trake i istražitelji ispred malene trošne kuće daju do znanja da nešto nije uredu.

Službenici MUP-a i Tužiteljstva USŽ-a i danas su nastavili s istragom kako bi utvrdili detalje onoga što se zbivalo jučer u poslijepodnevnim satima u Malom Lugu.

Nikom nije jasno šta je natjeralo 37-godišnjeg Admira Sovića da ubije troje vlastite djece, a potom digne ruku na sebe.
Susjedstvo je danas bilo skoro prazno, a rijetki mještani na ulicama nisu željeli govoriti o ovoj temi.

Ipak, prema informacijama do kojih su novinari Klixa došli od poznanika ove obitelji, a koji su željeli ostati anonimni, nekoliko stvari je moglo utjecati na ovaj čin.

“Admir je dugo imao problema s vlastitim roditeljima, a bio je izbačen i iz kuće. Takav scenarij nagnao ga je da iz obiteljske kuće u mjestu Sovići, koje se nalazi na granici Bihaća i Cazina, doseli u Bihać. Pored problema s roditeljima, dobre odnose nije imao ni sa suprugom, što je također duže trajalo”, rekao je poznanik obitelji.

Prema njegovim riječima, obitelj se sve vrijeme borila i s lošim materijalnim stanjem i općim siromaštvom, što je svakako moglo doprinijeti lošim odnosima. Konačno, Admira je prije manje od mjesec napustila supruga, što je, čini se, bio teret s kojim se nije mogao dugo boriti.

Iz MUP-a USŽ-a su nam potvrdili da se sinoć dogodilo trostruko ubojstvo i samoubojstvo.

“Djeca su 2011., 2012. i 2016. godište”, kazala je Snežana Galić, glasnogovornica MUP-a.

Ahmir je imao sedam, Neila pet, a Ajlan dvije godine. Prema neslužbenim informacijama koje su novinari dobili od više osoba, 37-godišnji Admir ih je zaklao, što u MUP-u, ipak, nisu mogli potvrditi, piše Klix.