Home Crna kronika NOVI DETALJI SILOVANJA U BIHAĆU: Djevojka s posebnim potrebama upoznala migrante, odveli...

NOVI DETALJI SILOVANJA U BIHAĆU: Djevojka s posebnim potrebama upoznala migrante, odveli je u kuću i napali… Sestra je dovela u policiju da prijavi zločin

SHARE
Događaj koji je potresao javnost, kada su dvojica migranata napala i silovala bolesnu Bišćanku, dobiva nove dimenzije, piše Cazin.net
Zbog ovog slučaja uhićen je maloljetni migrant iz Pakistana, koji je prvoosumnjičeni za silovanje Bišćanke.
Kako su za “Avaz” rekli iz Tužiteljstva USK, formiran je predmet protiv maloljetnog migranta inicijala A. D., državljanina Pakistana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio kazneno djelo silovanje.

– Prema ovom licu predloženo je određivanje mjere pritvora zbog opasnosti od bijega, pa je ova mjera određena rješenjem Općinskog suda u Bihaću 11. prosinca 2018. godine. S obzirom na to da se, prema trenutno utvrđenom stanju, radi o maloljetnoj osobi, angažirane su sve nadležne institucije. Sve činjenične okolnosti prijavljenog djela utvrdit će se nakon provedenih svih istražnih radnji koje poduzima Tužilaštvo USK”, kazala je Irena Marjanović, glasgonovornica Tužiteljstva Unsko-sanske županije.

Podsjetimo, kako je “Dnevni avaz” objavio, žrtva je djevojka s posebnim potrebama koju je sestra dovela u policiju da prijavi silovanje.

Kako je priopćeno iz policije, 18-godišnjakinja je prijavila da je na području Bihaća upoznala dvojicu migranata koji su je odveli do njoj nepoznatog stambenog objekta. Tu je prvo napadnuta, a potom je jedan od njih dvojice silovao.

Policija je uhitila maloljetnika, a zasad se ne spominje da je uhićen drugi osumnjičeni.