Home Crna kronika ŠTO KAŽU OČEVICI NESREĆE U KOJOJ JE STRADALA NATJECATELJICA FARME EDITA: ‘Sjedili...

ŠTO KAŽU OČEVICI NESREĆE U KOJOJ JE STRADALA NATJECATELJICA FARME EDITA: ‘Sjedili su svaki na svom mjestu…’

SHARE

Natjecateljica ovogodišnjeg showa Farma, Edita Ptičar, izgubila je život jutros oko 5 sati u mjestu Topolje kraj Ivanić-Grada, kada je s prijateljem, koji je bio suvozač, sletjela s ceste.

Smrt simpatične natjecateljice koja je provela 11 tjedana na Farmi potresla je brojne poznanike, kolege i showa, ali i fanove, a poznato je i sve više detlja vezanih uz ovu tragediju.

Edita je izgubila kontrolu, a automobil je završio u odvodnom kanalu. Hauba je bila smrskana, a Edita je svom snagom udarila prsima u volan jer joj se nije otvorio zračni jastuk te je glavom udarila o staklo i krov automobila. Poginula je na mjestu, dok je njezin suvozač prevezen u bolnicu s lakšim ozlijedam, piše Jutarnji list.

‘Kao da spavaju’

Vozeći se Savskom ulicom kroz mjesto Topolje kod Ivanić Grada završili su kobno. Kako piše Jutanrji list, kolnik je bio suh, ali edita nije vozila sredinom svoje trake te je došlo do zanošenja i slijetanja na travu. Vraćali su se iz večernjeg izlaska, a ona je vozila prijateljev Audi 80.

Auto je završio u odvodnom kanalu 200-tinjak metara od kućnog broja 178 navedene ceste. Edita je svom silinom udarila u volan i staklo te krov Audija. Zračni jastuk joj se nije otvorio, a s obzirom da se radi o starijem autu, možda nije niti postojao. Nisu koristili sigurnosni pojas.

“Sjedili su svaki na svom mjestu. Činilo se kao da spavaju. On je bio kontaktibilan. Bio je pri svijesti, ali u totalnom šoku. Nesvjestan situacije”, rekli su očevici za Jutarnji list.

Kolege tragično preminule Edite još su u šoku, a svega nekoliko sati prije nesreće objavila je fotografiju na svom Instagram profilu.

“Nek smo mi živi i zdravi!”, pisalo je u opisu fotografije. Na žalost, za Editu, ta je večer završila kobno.