Home Zanimljivosti DALIĆEVA SUPRUGA Davorka uspjela modno zasjeniti i Kolindu (FOTO)

DALIĆEVA SUPRUGA Davorka uspjela modno zasjeniti i Kolindu (FOTO)

SHARE

Krema iz svijeta politike i sporta okupila se na predstavljanju knjige ‘Rusija naših snova’ nastale na temelju priče koju je izbornik Zlatko Dalić ispričao, a dugogodišnji novinar Sportskih novosti Dražen Antolić pretočio u zanimljivo štivo.

U prekrasnoj haljini boje smaragda pojavila se Davorka Dalić na zagrebačkoj promociji knjige ‘Rusija naših snova’, o osvajanju drugog mjesta hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji iz perspektive njezina supruga izbornika Zlatka Dalića.

Frizura s modernim valovima, haljina posuta perlama za glamurozni dojam, moćna crna torbica i crne salonke, ali i široki osmijeh, pobrinuli su se da Davorku nitko ne zasjeni na događanju tako važnom za obitelj Dalić.

Isticala se na promociji stajlingom i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, čiji stil je još jednom zavrijedio pozornost javnosti – nosila je, naime, crveno odijelo s hlačama, te crnu majicu ispod sakoa, što je vrlo moderan i elegantan iskorak kakvima nas predsjednica sve češće ugodno iznenađuje.

No, ovaj put sva je pozornost u modnom smislu ipak počivala na Davorki Dalić koja je, složit će se mnogi, rame uz rame suprugu izgledala bolje nego ikad, piše Gloria.hr