Home Crna kronika Zadnja objava: Ovo je mlada farmerica objavila samo nekoliko sati prije smrti

Zadnja objava: Ovo je mlada farmerica objavila samo nekoliko sati prije smrti

SHARE

Gledatelji Farme na društvenim mrežama opraštaju se od 24-godišnje Edite Ptičar koja je jučer ujutro poginula u stravičnoj prometnoj nesreći kod Ivanić Grada.

Najviše oproštajnih poruka može se pronaći ispod njezine posljednje objave na Instagramu koja je posebno potresla gledatelje i njezine prijatelje jer ju je Edita objavila samo nekoliko sati prije nesreće. “Moja, moja”, napisala je uz fotografiju s njoj dragom ženskom osobom.

Nakon toga na Instagram Storyju objavila je još jednu fotografiju s prijateljima.

Edita je na Farmi, koja se snimala prošle godine, izdržala 11 tjedana. Ispala je nakon dvoboja s Juricom, kojemu su brojni gledatelji zamjerili što je za dvoboj izabrao ženu.

Edita je izdržala sat vremena izdržljivosti na cijevi, a mnogi nisu mogli vjerovati koliko je snažna. Iako su je Anica i Saša molili da se ne pusti, Edita više nije mogla izdržati. Njezin najvjerniji dvojac tada nije ni pokušao sakriti suze.

“Ne želim vidjeti suze od vas dvoje zato što ste na tronu, na visinama koje nitko neće dostići ovdje. Nitko nije imao ljude kao što sam ih ja imala. To ste vas dvoje”, obratila se Edita Anici i Saši s knedlom u grlu i dodala: “Volim vas najviše na svijetu.” Za novu gazdaricu je postavila Anicu.

“Otplešite moslavačko kolo najbolje na svijetu. Nemojte me osramotiti jer nosite svetinju”, za kraj im je rekla Edita.

Finale Farme će se prikazati u ponedjeljak, 17. prosinca ove godine, a s Nove TV za Index je potvrđeno da će emisija biti posebna.

“U spomen bivšoj natjecateljici emisija će završiti prisjećanjem na Editu”, rekli su za Index.