Home Zanimljivosti NIVES NAPOKON PROGOVORILA O LJUBAVNOM ŽIVOTU: ‘Da hoću, s njim bih mogla...

NIVES NAPOKON PROGOVORILA O LJUBAVNOM ŽIVOTU: ‘Da hoću, s njim bih mogla puniti europske top medije’

SHARE

Otkad se razvela od umirovljenog nogometaša Dine DrpićaNives Celzijus svoj ljubavni život skriva kao zmija noge. Naslućivalo se svašta, i ona je sama znala baciti bubu zbog koje su svi pohrlili sa zaključcima da ponovno ljubi – ali onda bi se opet povukla i dala do znanja da solira.

Očito umorna od javnog prozivanja i spajanja s različitim muškarcima, seksi pjevačica odlučila je sve razjasniti jednom zasvagda, piše Net.hr

“Kroz svoju dvadesetogodišnju showbiz karijeru, mediji su saznali za 3 do 4 moje veze koje sam i sama potvrdila u suglasnosti s mojim partnerima. Čak i kad sam bila klinka i kad mi je možda i trebala pažnja javnosti, nisam posezala za tim niskim, medijskim trikovima jer sam poštovala želju za privatnošću mojih partnera.”

Samouvjereno prozvala medije

“Sad kada sam majka, ne pada mi na pamet plasirati imaginarne ljubavi radi malo medijskog prostora.. Ako mi čega ne nedostaje, onda je to upravo, medijski prostor. Kroz tih 20 godina, mediji su me spojili s barem toliko likova koji ni najmanje nisu budili moj interes ili ih nikad u životu nisam ni srela. I da, dragi novinari, odvratan je osjećaj kad odjednom za cijelu naciju, dijeliš intimu s nekim nepoznatim čovjekom, čiji lik poznaš samo s fotografije.”

“Još me više vrijeđa kada novinari plasiraju takvu laž, a onda me optuže da posežem za “malim trikovima”… Zaista nema potrebe da posežem za ikakvim trikovima i spajam samu sebe s čovjekom s kojim sam jedva kavu popila i koji, koliko znam, želi i vodi anoniman zivot. Da mi je do toga, postoji i onaj puno vjerodostojniji s kojim sam, ako ništa drugo, bar popila više kava i više od kave i s kojim bih mogla punit, ako ne svjetske, onda bar europske top medije.”

Ponude pršte na sve strane

“Pa vi i dalje ne znate ništa o tome. Zašto? Zato što previše cijenim sebe i mislim da sam dovoljno talentirana i vrijedna da mogu egzistirati i bez keljenja na tuđa imena i uspjeh…A pošto nas sve zabavljaju estradna spajanja (žrtvovat ću se danas🤣) , pa ajmo se malo poigrati. Koju snažniju polovicu bi vi smjestili pod moju ruku ??? 😂😜”, upitala je Nives i dobila hrpu odgovora.

U moru ponuda muških obožavatelja, istaknula se ona radijske voditeljice Ecije Ivušić, koja je u šaljivu tonu napisala: “Ja nominiram Eciju Ivušić. Iako je sitna, veći je frajer od većine frajera i mislim da joj se sviđaš. Pusa, bok ❤️”. Nives se njezina ponuda očito najviše svidjela pa je zamolila fanove za glasovanje. ” Isuse, pa ja isto nominiram Eciju ❤Molim sve istomisljenike da bace lajk 😊”, poručila je Nives.