Home Zanimljivosti Nudio joj seks u troje: Zlostavljao kolegicu na setu, ona dobila otkaz

Nudio joj seks u troje: Zlostavljao kolegicu na setu, ona dobila otkaz

SHARE

Samo nekoliko dana nakon vijesti da je CBS glumici Elizi Dushku isplatio 9,5 milijuna dolara jer ju je na setu “Bulla” zlostavljao Michael Weatherly, dvije njegove kolegice iz serije ”NCIS” stale su mu u obranu na društvenim mrežama.

“Ovaj čovjek… volim, poštujem, vjerujem, i ZNAM. Dva desetljeća prijateljstva i poštovanja. Najbolji. Volim te”, napisala je na Twitteru 15. prosinca Pauley Perrette, Abby iz ”NCIS-a”, koja je tu seriju napustila, kako je nedavno otkrila, “zbog nekoliko fizičkih napada”.

Dva dana ranije, The New York Times izvijestio je o zlostavljanju na setu ”Bulla” – Weatherly, glavna zvijezda “Bulla”, je komentirao Dushkin izgled, uz šale o silovanju i poziv na seks u troje s njim.

Dushku se u seriji pojavila u tri epizode, a navodno je trebala postati dio stalne postave. Kako piše jezebel.com, nagodba reflektira iznos koji bi Dushku zaradila za četiri sezone kao punopravna članica postave.

Prema Timesu, Dushku je otpisana iz serije nakon što se suočila s Weatherlyjem o njegovom zlostavljanju, prenosi Index.hr