Home Zanimljivosti Široki Brijeg: Vozač BMW-a kažnjen zbog nepropisnog parkiranja, lokalni portal piše kako...

Široki Brijeg: Vozač BMW-a kažnjen zbog nepropisnog parkiranja, lokalni portal piše kako se policija boji slati “Pauka” na teren

SHARE

Čitatelj portala Širokibrijeg.info poslao je u redakciju spomenutog portala fotografiju s porukom vlasniku jednog vozila kako mu se na vozilu auto nalazi uplatnica od 20 KM koju treba platiti zbog nepropisnog parkiraja!

Kako navodi ovaj portal, sinoć preko puta Hotela Park u Širokom Brijegu oko 19 sati i 40 minuta policija je vozaču BMW-a napisala uplatnicu zbog lošeg parkiranja i zakačila je pod brisačem.

Naravno uplatnica je od 40 KM, a ako u roku 8 dana plati biti će 20KM. Nije poznato je li vozač dosad platio kaznu, no kako navodi širokobriješki portal, zanimljivo je kako je vozilo satima nakon ispisivanja kazne stajalo nepropisno parkirano, a zbog nedavnog incidenta, vozač se nije morao pretjerano brinuti da će mu ga ukloniti “policijski pauk”.

Kako piše širokobriješki portal, zadnji put kada je taj pauk nešto uklanjao napravio je veću štetu na vozilu nego naplatio kazni u zadnjih nekoliko mjeseci pokupljenih vozila.

Podsjetimo, šteta je tada bila oko 4.000 eurića, tako da im se u policiji izgleda ne da “bakćati” takvim poslom i slati pauka osim kada treba prepriječiti ponekad dio prometnice za neke ceremonije.