Home Crna kronika Sravnit će kuću u kojoj je otac monstrum zaklao svoju djecu

Sravnit će kuću u kojoj je otac monstrum zaklao svoju djecu

SHARE

Podsjetimo, otac monstrum djecu je ubio nožem na spavanju, a potom se objesio u hodniku kuće u naselju Mali lug u Bihaću. Učinio je to iz osvete supruzi, kojoj je ostavio bombu na ulazu u dječju sobu

Vlasnik skromne prizemnice, koju je unajmila obitelj Sović u Bihaću, namjeravao ju je obnoviti, ali više ne želi niti odškrinuti njezina ulazna vrata.

– Dovest će bagere i sravniti je sa zemljom, tako mi je rekao – ispričao je policajac koji osigurava mjesto zločina za Jutarnji dok su njegovi kolege utvrđivali na koji je način, kojim redom i iz kojih razloga Admir Sović (37) ubijao svoju djecu, dvogodišnjeg i sedmogodišnjeg dječaka te curicu u dobi od šest godina, a potom i sebi oduzeo život.

foto: Željko Hladika/24sata

Majka Leila, djed i tisuće ljudi u nedjelju oko podne su se ispred džamije Brezova kosa u Cazinu oprostili od mališana Ahmira (7), Neile (5) i Ajlana (2). Hitna pomoć morala je više puta intervenirati jer je majci, ali i djedu ubijene djece pozlilo, piše Dnevni Avaz.

Podsjetimo, otac monstrum djecu je ubio nožem na spavanju, a potom se objesio u hodniku kuće u naselju Mali lug u Bihaću. Učinio je to iz osvete supruzi, kojoj je ostavio bombu na ulazu u dječju sobu.

foto: Privatni arhiv

Policija i tužiteljstvo su potvrdili jedino te činjenice a o motivima zločina još uvijek se samo nagađa. Pretpostavlja se da je otac odlučio ubiti djecu iz osvete supruzi koja ga je ostavila, a ona je to navodno učinila zbog obiteljskog nasilja koje više nije mogla trpjeti.

Otac-ubojica pokopan je u subotu u Bihaću, a na njegovoj dženazi bili su samo članovi najuže obitelji.