Home Crna kronika Djed pretučene djevojke: Dobro je da su pustili “Daruvarca”

Djed pretučene djevojke: Dobro je da su pustili “Daruvarca”

SHARE

U 15 sati u Zadru je počeo prosvjed zbog puštanja Darka Kovačevića ”Daruvarca” na slobodu.

Okupilo se više stotina građana, prema prvim procjenama njih oko 500, koji su prosvjedovali jer je osumnjičeni za premlaćivanje djevojke u kafiću u Zadru koje je šokiralo hrvatsku javnost, pušten na slobodu.

Na prosvjedu se pojavila i majka pretučene Lorene, koja je još jednom svima zahvalila i kazala da ona i njezina kći i dalje žive u strahu.

“Lorena nije mogla biti ovdje. Treba proći sedam tjedana od operacije da bi izašla van. Glava joj je još natučena. Počinitelj pije kavu na Kalelargi, a ona je zatvorena u kući. Hvala vam što ste došli. Moja Lorena, zbilja je imala svoje crne misli, to dijete i sada prisiljavaju da odustane od svog iskaza, rade na nju presing, pokušavaju je ogaditi na sve moguće načine. Hvala vam, dobri ljudi, spasili ste moje dijete od smrti”, rekla je majka ispred suda.

Djed pretučene djevojke također je došao na prosvjed koji se održao u Zadru. Kaže kako očekuje da će sve sada ići nabolje i da se nada da će netko nešto i poduzeti.

“Možda je i dobro da je ovako završilo. Da je na slobodi. Neka svi vide. Neka cijela Hrvatska vidi taj zločin koji je napravio. Da je osuđen, nitko ne bi znao za ove teške zločine i propuste”, rekao je.

Na pitanje boji li se, odgovara potvrdno. “I ja se bojim, da. Ne osobno, ali bojim se za dicu”, dodao je, prenosi Index.hr