Home Zanimljivosti Je li pretjerala s korekcijama? 54-godišnja miljenica publike pokazala zategnuto lice bez...

Je li pretjerala s korekcijama? 54-godišnja miljenica publike pokazala zategnuto lice bez ijedne bore

SHARE

Sandra Bullock uredila se za gostovanje u showu Stephena Colberta, a mnogi su komentirali da ne mogu vjerovati da je u srpnju ove godine proslavila 54. rođendan.

Jedna od omiljenih i najsimpatičnijih holivudskih glumica Sandra Bullock prošetala je ulicama New Yorka gdje je gostovala u The Late Showu sa Stephenom Colbertom.

54-godišnja Sandra zablistala je u crnoj haljini koju je iskombinirala s trendi žutom bundom, a mnogi su primijetili da s obzirom na godine nema nijedne bore.

Iako su je već nakon dodjele Oscara ove godine mediji napali da je pretjerala s korekcijama lica, a jedni tvrde i da je opsjednuta filerima, glumica kaže da je njezin izgled rezultat samo majke prirode te da je ona protiv plastičnih operacija.

Sandru ćemo uskoro gledati u novom filmu Bird Box koji ovih dana dolazi kina. Sandra je i na njegovoj premijeri u njemačkom Berlinu izgledala potpuno očaravajuće u svečanoj haljini koja joj je otkrivala jedno rame.

Podsjećamo, Sandra je lošim izgledom nedavno zabrinula svoje fanove, no čini se kako je riječ bila ipak samo o trenutnoj premorenosti i napornom rasporedu snimanja novog filma.