Home Zanimljivosti Širokobriježanka oduševila Hrvatsku, osvjetlala obraz, ali je ispala iz RTL-ovog showa

Širokobriježanka oduševila Hrvatsku, osvjetlala obraz, ali je ispala iz RTL-ovog showa

SHARE

Gospodin Savršeni (Goran Jurenec) odlučio je u utorak navečer da show koji se prikazuje na hrvatskom RTL-u, napušta Klara Perko iz Duisburga, Njemica hercegovačkih korijena.

Djevojka koju je i njemačka i hrvatska javnost upoznala zbog sudjelovanja u showu “Adam traži Evu”, gdje se potpuno razgolitila, nije osvojila Gorana Jureneca, ali je dobila ono zbog čega je najviše htjela sudjelovati u hrvatskom showu – da je ljudi upoznaju onakvu kakva doista jeste.

– Najviše sam željela pokazati cijeloj Hrvatskoj da nije baš sve onako kako su pisali o meni, da nisam loša samo zato što sam bila gola u nekom showu. Naravno da mi je drago što me Goran lijepo prihvatio, ali mislim da se tako Gospodin Savršeni i mora ponašati. Ne mogu ni opisati koliko mi je drago što me zbog moje prošlosti nije odmah stavio u neke ladice, kao što je većina napravila te 2014. godine. Smatram da je osoba puno više od jednog showa, jedne svađe, jedne pogreške…, izjavila je Klara.

Zadovoljna je brojnim pozitivnim komentarima.

Prema komentarima je baš Hrvatica iz Njemačke, hrvatskoj publici jedna od omiljenijih i iskrenijih djevojaka koje su se natjecale u showu.

Na početku polufinalne emisije Goran je poveo Klaru na uzbudljiviji spoj nasamo kako bi se mogli bolje upoznati te kako bi se uvjerio ima li među njima prave kemije ili je ipak riječ o prijateljstvu.

Zajedno su proveli predivan dan u Grožnjanu, gdje su stigli helikopterom iz Zagreba. No, na kraju dana, Goran je odlučio kako to što su oboje odrastali u Njemačkoj, ipak nije dovoljno za nešto više.

– Goran je lijep i izvana i u duši, ali nije mi žao, ovo je ipak samo show – zaključila je Klara, koja je podrijetlom iz Širokog Brijega.