Home Zanimljivosti Jelena Veljača žestoko odgovorila na komentar na svom Instagram profilu

Jelena Veljača žestoko odgovorila na komentar na svom Instagram profilu

SHARE
Scenaristica, producentica i glumica nema problema s objavljivanjem fotografija svoje preslatke trogodišnje kćeri Lene na društvenim mrežama u kojima gotovo svakodnevno uživaju brojni ‘followeri’. Više puta je Jelena Veljača izjavljivala kako u tome ne vidi ništa loše, no s vremena na vrijeme se nađe netko tko je ‘podbode’ s kakvim komentarom na kojeg uvijek spremno uzvrati.

Na najnovijoj fotki, na kojoj mala Lena sa psićem pozira ispred vrata od vrtića, jedna pratiteljica Jeleni je u komentaru postavila pitanje: ‘Oprosti Jelena, ali zar te nije strah ovoliko stavljati Lenine slike? Divna je, predivna… Ali svašta se događa..’, napisala je.

Jelena joj je odmah odgovorila. ‘Nije me strah i oprošteno vam je. Svašta se događa uvijek i oduvijek. Nema baš nekog dokaza da je Instagram u tom smislu pokvario svijet’, napisala je. Kako je gospođa, koja se predstavila kao baka, nastavila pisati Jeleninim komentatoricama i njoj samoj, scenaristica, producentica i glumica je odlučila prekinuti raspravu.

‘To je moje dijetei želim joj sve najbolje. Ne mislim da ću to postici slikom na Insstagramu, ali ne mislim ni da ću joj tako nastetiti. Osobno mislim da je to zabavno i ništa više ni manje. Molim vas, odustanite od teme. Hvala’, zaključila je, piše Tportal.hr