Home Zanimljivosti KRVAVI TRAG KOJEG VEĆ GODINAMA ZA SOBOM OSTAVLJA DARUVARAC: Pretukao je još...

KRVAVI TRAG KOJEG VEĆ GODINAMA ZA SOBOM OSTAVLJA DARUVARAC: Pretukao je još jednu bivšu djevojku, oteo dečka druge i nasrnuo na policiju

SHARE

U Zadru se jučer prosvjedovalo zbog puštanja na slobodu čovjeka koji je prije šest mjeseci brutalno pretukao 18-godišnju djevojku. Mlatio ju je šakama, a nakon što je pobjegla u WC, uvatio ju je za kosu i njenom glavom udarao u umivaonik dok ga nije razbio.

Nitko od gostiju i vlasnika nije joj pomogao.

18-godišnjakinji, koja je postala metom manijakalnog napada Darka Kovačevića Daruvarca, slomljene su bile kosti lica i nosa, izbijeni su joj zubi, rasječene usne. Do sad je bila na dvije operacije, a njena majka od tada ne radi jer se boji djecu ostaviti samu kod kuće.

Dva puta pušten na slobodu

No, Daruvarac, kako je postao poznatiji, svoju je brutalnost pokazao i puno ranije. Kako piše 24sata, početkom prosinca 2012. godine nasrnuo je na vlasnicu jednog lokala s kojom je bio vezi. Udarao ju je šakam po glavi i tijelu, na koncu je srušio na pod, te držeći je za ruke vukao po podu kafića.

Policija ga je privela sljedeći dan, no sud ga je odmah nakon saslušanja pustio na slobodu.

U travnju iste godine, Kovačević je pijan otišao u jedan noćni klub u kojem je uznemiravao goste zbog čega ga je vlasnik izveo van, no on je dohvatio betonski blok i razbio ulazna vrata te djelatnicima prijetio ubojstvom.

Uhićen je, izmjereno mu je 1,3 promila alhohola, no Prekršajni sud ga je opet pustio na slobodu.

Oteo i maltretirao dečka bivše cure

Sredinom 2008. godine u ljubomornom je ispadu na cesti presreo dečka bivše djevojke te ga počeo udarati šakama. Tad mu je, piše 24sata, pomogao i prijatelj koji je nesretnika nasilno ugurao u auto i odvezao u jednu kuću gdje su nastavili s iživljavanjem. Napadnuti mladić završio je na Hitnoj, a Daruvarac je izašao u noćni klub.

U travnju iste godine u jednom je zadarskom noćnom baru nasrnuo na dvojicu maloljetnika koji su završili na hitnoj.

Prije četiri godine verbalno je nasrnuo na policajce. “Znate vi mene, znate vi tko sam ja, nemojte me zaje****ti, vi ste nitko i ništa, pi**e jedne”, urlao je na njih kad su ga uhvatili nakon bijega automobilom. Policajce je odgurnuo i pobjegao.