Home Zanimljivosti Odvažan stil: Sandra Perković je kraljica dubokih dekoltea

Odvažan stil: Sandra Perković je kraljica dubokih dekoltea

SHARE

VRHUNSKA sportašica, ali i prava modna maherica. Tako bi mogli opisati hrvatsku rekorderku u bacanju diska, Sandru Perković.

Prelijepa sportašica u posljednje vrijeme često dokazuje kako se ne boji koketirati s različitim modnim stilovima, ali i odvažnim modnim komadima. Čak i kada je u pitanju čisti glamur, Perković ne odustaje od koketiranja s izazovnim prorezima. Bilo da je riječ o dubokim dekolteom ili riskantno visokom prorezu na nozi. Ili pak oboje.

U jednoj takvoj kreaciji pojavila se i na sinoćnjoj dodjeli priznanja najboljim sportašima po izboru Hrvatskog olimpijskog odbora. Svojom pojavom mamila je uzdahe, ali i “ukrala” svu pažnju drugim sportašima.

Haljina u kojoj je Sandra doslovno zabljesnula dio je kolekcije njezine prijateljice Aleksandre Dojčinović, čije kreacije sportašica rado nosi.

Iako je riječ o dugačkoj haljini s dugim rukavima, ona je bila sve samo ne zatvorena. Vrtoglavo duboki dekolte u kombinaciji s visokim prorezom na nozi s lakoćom su privukli sve poglede, a Perković je izgledala poput odvažne holivudske dive.

Na nedavnoj dodjeli nagrada, IAAF Athletics Awards, pojavila se u sličnoj kreaciji. Tog je puta odabrala dugačku, jednako blještavu crnu haljinu koju također potpisuje Aleksandra Dojčinović.

Naravno, i tada je dekolte bio u prvom planu, a Sandra je na Instagramu napisala kako je odabir prave haljine za svaku prigodu stvar dobrih manira.

Ako je suditi prema posljednjim modnim izdanjima, tu je vještinu itekako dobro savladala…