Home Zanimljivosti Pukla ljubav? Iva iz ‘Gospodina Savršenog’ objavom podigla prašinu

Pukla ljubav? Iva iz ‘Gospodina Savršenog’ objavom podigla prašinu

SHARE

-Čekaj onoga koji će te jednostavno obožavati. Osobu koja izvlači ono najbolje iz tebe i zbog koje želiš biti bolja osoba. Jedinu osobu koja će ostaviti sve da bude s tobom, bez obzira na okolnosti, osobu koja te nasmijava kao nitko prije, piše Iva

Nakon što je u “Gospodinu Savršenom” osvojila Goranovo srce, Iva Runjanin najnovijom objavom na svom InstaStoryju prilično je zaintrigirala svoje pratitelje.

Naime, riječ je o tekstu koji je naslovljen s “Čekaj onog pravog”.

-Čekaj onoga koji će te jednostavno obožavati. Osobu koja izvlači ono najbolje iz tebe i zbog koje želiš biti bolja osoba. Jedinu osobu koja će ostaviti sve da bude s tobom, bez obzira na okolnosti, osobu koja te nasmijava kao nitko prije. Čekaj osobu koja te želi pokazati svijetu jer je ponosna na tebe. I najvažnije od svega, čekaj osobu kojoj ćeš biti prioritet, glasi tekst.

Pratiteljima nije  jasno želi li Iva tekstom poručiti da je Goran “onaj pravi” ili da takvog još uvijek čeka. Iva je gledateljima zahvalila na podršci koju su joj pružali tijekom njezinog sudjelovanja u showu. “Divni ste”, napisala je.

 | Autor : Instagram