Home Crna kronika (VIDEO – STRAVIČNA NESREĆA) Mladić koji je BMW-om ubio tri cure dobio...

(VIDEO – STRAVIČNA NESREĆA) Mladić koji je BMW-om ubio tri cure dobio 15 godina zatvora

SHARE

Almir Ejubović, u čijem su BMW-u krajem lipnja poginule tri tinejdžerice, danas je na Županijskom sudu u Sarajevu osuđen na 15 godina i 10 mjeseci zatvora, prenosi Index.hr.

Podsjetimo, 20-godišnji Ejubović je 29. lipnja BMW-om X5 na autocesti A1 u Butilama izazvao nesreću u kojoj su poginule tri tinejdžerice – Ajla Ibrica (18), Nađa Neradin (17) i Lejla Oruč (17), dok je 18-godišnja Lejlina sestra Ajla preživjela.

“Toliko je brzo vozio da se moj automobil zaljuljao kad je prošao pored mene”

Auto je od siline udarca bio uništen do neprepoznatljivosti, a kazaljka je navodno ostala stajati na brzini od 244 kilometara na sat.

Izvor blizak istrazi potvrdio je da je osnovni uzrok stravične nesreće upravo enormno velika brzina kojom se kretao BMW, za čijim je upravljačem bio neiskusan vozač. Da je u pitanju bila velika brzina, posvjedočio je i jedan od vozača pored čijeg je vozila proletio BMW.

“Toliko je brzo vozio da se moj automobil zaljuljao kad je prošao pored mene”, kazao je izvor.

Auto se omotao oko stupa

Svjedoci su rekli kako su se kretali desnom trakom, a Ejubović lijevom kad je BMW naglo skrenuo udesno, “preskočio” metalnu ogradu i zabio se u stup oko kojeg se omotao, zaključuje se u tekstu Indexa