Home Zanimljivosti HANA OTKRILA KAKO JE DOŠLO DO PREOKRETA: “Goran mi se javio porukom...

HANA OTKRILA KAKO JE DOŠLO DO PREOKRETA: “Goran mi se javio porukom i molio…”

SHARE

Goran nije mogao vratiti vrijeme i promijeniti odluku koju je donio kada je bilo finale showa. Nakon svega toga viđali smo se sve više i postali jako bliski”, ispričala je Hana

Gledatelji reality showa ‘Gospodin Savršeni’ jučer su ostali šokirani nakon što je Goran Jurenec priznao kako se, iako se u finalu odlučio za Ivu Runjanin, naposlijetku odabrao 21-godišnju Hanu Rodić. Atraktivna Hana otkrila je kako je došlo do preokreta.

Za RTL je ispričala kako je došlo do ponovnog susreta nje i Gorana te početka njihove veze.

“Tako da mi se Goran javio nakon nekoliko dana i zamolio me da mu ništa ne zamjerim. Stvarno me iznenadio porukom, nakon toga uslijedilo je dopisivanje i shvatili smo da si imamo još toliko toga reći, a nismo imali priliku pa smo se dogovorili da ćemo se vidjeti”, rekla je Hana.

Opisala je sudbonosni susret

“Goran je idući dan putovao sat vremena u jednom smjeru kako bismo se vidjeli jer sam odsjela u drugom gradu i onda opet sat vremena dok nismo stigli u Samobor, gdje se cijela priča i odvijala. Prekrasno smo proveli taj dan, puno smo razgovarali o svemu, kuhali i shvatili da se stvarno sviđamo jedno drugome možda i više nego što smo mislili, ali Goran nije mogao vratiti vrijeme i promijeniti odluku koju je donio kada je bilo finale showa. Nakon svega toga viđali smo se sve više i postali jako bliski”, ispričala je Hana.