Home Društvo Ne dajte se zavarati reklamama! Ovo su trgovine koje će na Badnjak...

Ne dajte se zavarati reklamama! Ovo su trgovine koje će na Badnjak do sitnih sati upregnuti radnike

SHARE

Kaufland je najavio kako njihove trgovine neće raditi na Božić i blagdan Svetog Stjepana, dok će na Badnjak raditi skraćeno.

Na Badnjak će većina poslovnica Kauflanda raditi najduže do 16 sati, a na Staru godinu 31. prosinca će većina poslovnica raditi najdulje do 18 sati, navodi se u priopćenju Kauflanda.

I iz Konzuma su izvijestili da njihove trgovine neće raditi na Božić kao ni na Svetog Stjepana, dok će za Badnjak raditi skraćeno.

Na Badnjak, 24. prosinca, Super Konzumi će raditi do 17 sati, a Maxi Konzumi i Konzumove prodavaonice u susjedstvu do 17 sati ili kraće.

Uprava trgovačkog lanca Pevec donijela je odluku o radnom vremenu njihovih centara te najavila da neće raditi na Božić, blagdan Svetog Stjepana kao i na Novu godinu, dok će za Badnjak i Staru godinu raditi skraćeno.

Na Badnjak i Staru godinu prodajni centri radit će do 13 sati, navode iz Peveca.

Što se tiče Spara, za Badnjak će raditi skraćeno, nijedna trgovina neće raditi na Božić, a 26. prosinca neke će raditi skraćeno.

Lidlove trgovine na Badnjak rade do 14 sati, zatvorene su za Božić, blagdan Sv. Stjepana i većinom za Novu godinu.

Supermarketi Plodina na Badnjak će raditi do 18 sati, na Božić neće raditi, a na blagdan Svetog Stjepana radit će po nedjeljnom radno vremenu koje je, ovisno o supermarketu do 21 ili do 22 sata, piše Dnevno.hr