Home Šport Mandžukićeva božićna šala nasmijala do suza cijelu Italiju

Mandžukićeva božićna šala nasmijala do suza cijelu Italiju

SHARE
Mario Mandžukić koji se ove sezone proslavio ključnim golovima za Juventus u talijanskim derbijima pita se je li od Djeda Božićnjaka zaslužio poklon, unatoč tome što je svjetski poznati mrgud…

Naš 32-godišnji napadač proživio je svoju najbolju igračku godinu u karijeri. S Hrvatskom je osvojio srebro u Rusiji, a zatim se u Juventusu izborio za mjesto u ekipi iako se momčad pojačala Cristianom Ronaldom te na terenu pokazao da je to sasvim zaslužio.

Mandžukić je u Seriji A ove sezone zabijao ključne golove u derbijima s Napolijem, Lazijom, Milanom i Interom, a onda ovog vikenda presudio i Romi, pokazavši da njegova čudesna serija nije slučajna.

U Italiji od ove godine nema više stanke u prvenstvu tijekom blagdana, a Juventus će morati igrati u srijedu protiv Atalante, a u subotu protiv Sampdorije.

Mandžo je u međuvremenu na Badnjak uspio nasmijati talijansku javnost do suza, svojom objavom na Twitteru.

‘Dragi Djede, iako sam Mister No Good, mogu li i ja dobiti pokoji poklon?’, napisao je naš trofejni napadač koji u Torinu već godinama slovi kao mrgud kojeg je gotovo nemoguće nasmijati, zbog čega su ga suigrači prozvali Mister No Good, a Juventus je na svojim društvenim mrežama neko vrijeme čak i poticao stvaranje takve slike o njemu.

Nema sumnje, s obzirom na bodove koje je donio Juventusu ove sezone zaslužio je najviše poklona od svih suigrača, bio mrgud ili ne…, piše Tportal.hr