Home Život Učenici donirali zarađeni novac za liječenje majke iz Kupresa

Učenici donirali zarađeni novac za liječenje majke iz Kupresa

SHARE

U PTC-u Forum u Livnu 15. i 16. prosinca 2018. godine održan je tradicionalni sajam „Zlatne ruke Livnjaka”.

Uz brojne izlagače rukotvorina, domaćih gastronomskih proizvoda te čuvara starih zanata, na sajmu su sudjelovali i učenici OŠ „Fra Lovro Karaula” Livno te izložili radove koje su tijekom polugodišta radili na Likovnoj sekciji i Inkluzivnoj radionici.

Tijekom sajma predstavnici Vijeća učenika Antonio Barać i Marko Brdar, uz Silviju Perković i Ivanu Jahjefendić, predstavnice Vijeća roditelja te uz voditeljice radionica Manuelu Brdar i Gordanu Nakić, prodavali su svoje radove, a sav novčani iznos namijenili humanitarnoj akciji „Za zagrljaj majke – pružene ruke” za liječenje mlade majke iz Kupresa Anite Barišić.

Na sajmu su osvojili treću nagradu za najljepše ukrašeni stol te i tu novčanu nagradu pribrojili prikupljenom novčanom iznosu, tako da su za humanitarnu akciju ukupno prikupili i na račun za liječenje uplatili 998,55 KM.

Zahvaljujemo svima koji su prepoznali trud i dobru volju naših učenika da pomognu onomu komu je pomoć potrebna te posjetili njihov stol i svojim novčanim prilogom pomogli ovu akciju. Mladoj majci želimo brz oporavak i povratak svojoj djeci, poručili su iz OŠ „Fra Lovro Karaula” Livno

Svi koji žele pomoći u liječenju mlade majke koja je rodila zdrave blizanke, a nakon poroda došlo je do komplikacija zbog kojih je stavljena u stanje inducirane kome mogu novčane priloge uplatiti na tekući račun 1613000062266974 otvoren u Raiffeisen banci.

I danas smo u Forumu na sajmu Zlatne ruke Livnjaka. :)Ali imamo problem… Ostalo nam je jako malo rukotvorina. 😊

Gepostet von Oš Fra Lovro Karaula am Sonntag, 16. Dezember 2018