Home Zanimljivosti Mladenka zbog uplakanog djeteta izbacila goste s vjenčanja: “Jesam li gadura?”

Mladenka zbog uplakanog djeteta izbacila goste s vjenčanja: “Jesam li gadura?”

SHARE

Poznato je da mladenke na svojim vjenčanjima znaju postavljati sulude uvjete zbog kojih nerijetko dođe do svađa s gostima, ali ovaj put su mnogi stali na stranu mladenke, piše Index.hr

Jedna je novopečena supruga na Redditu podijelila priču sa svog vjenčanja i zatražila da ljudi presude tko je bio u pravu, nakon što je sa svadbe izbacila roditelje i njihovo uplakano dijete.

“Iako smo na pozivnicama naglasili da ne želimo djecu na vjenčanju, njih dvoje su poveli novorođenče i još jedno dijete od otprilike tri godine. Tijekom same ceremonije vjenčanja bila sam okupirana, a i nadala sam se da će netko doći po djecu prije proslave, no i tamo su se pojavili s djecom. Budući da je novorođenče već plakalo za vrijeme ceremonije, a i na drugom se djetetu vidjelo da će uskoro zaplakati, poslala sam svog organizatora vjenčanja da provjeri s njima kakvi su im planovi”, piše ona.

Uskoro je primijetila da je došlo do sukoba i sama je odlučila raspraviti stvar s roditeljima.

“Napomenula sam im da sam na pozivnicama jasno navela da ne želim djecu na prijemu. Žena se ispričala, a zatim me nastavila uvjeravati da će paziti da djeca nikom ne smetaju. Muškarac se počeo svađati s mojim mužem koji nam se uskoro pridružio. Naposljetku sam puknula i rekla im da moraju otići. Iako su to, hvala bogu, napravili u tišini, ipak sam morala proći kroz tu neugodnu scenu. Jesam li ispala gadura?”, upitala je.

“Ja imam malu bebu. Kad god me netko nekamo pozove, uvijek dobro provjerim je li u redu da ponesem dijete. Ako bebe nisu pozvane, unajmim dadilju ili ne idem. Ne bi mi nikad palo na pamet tako se nametati”, napisala joj je jedna mama.

“Oni su gadovi jer su zaključili da su oni i njihova djeca nešto posebno pa se pravila ne odnose na njih”, složila se druga.

“Moja prijateljica mi je jasno rekla da je u redu da povedem dijete, pa sam svejedno provjerila da nije samo pristojna prema meni. Ostala djeca koja će biti na vjenčanju su starija i razumiju da moraju biti mirna, ali moje dijete je maleno. Dala sam joj do znanja da ne mora praviti iznimku za mene. Vjenčanje bi uvijek trebalo biti onakvo kakvo su mladenci zamislili”, zaključila je treća.