Home Zanimljivosti Kasno shvatila što je dala djetetu umjesto slatkiša: “Ja sam najgora mama...

Kasno shvatila što je dala djetetu umjesto slatkiša: “Ja sam najgora mama ikad”

SHARE

Jednoj mami je trebalo punih 11 dana da shvati da ono što se nalazi u adventskom kalendaru njene kćerkice nije čokolada.

Jessica Evans iz Velike Britanije kupila je adventske kalendare za svoje troje djece, ali dok su njene sestrice dobile čokoladni kalendar, devetogodišnja Alissa zaglavila je s poslasticama za mačke, prenosi Metro.

Djevojčica je jela svoje slatkiše četiri dana, a onda je rekla mami da ih više ne želi.

“Rekla mi je da su zelenkasti, ali mislila sam da se radi o slatkišima s okusom jabuke. Rekla je da su i malo čudnog okusa, ali kako nije rekla da su baš grozni, sasvim sam zaboravila na to. Mislila sam da je jednostavno izbirljiva. Tek nakon 11 dana sam shvatila da sam djetetu kupila poslastice za mačke. Ja sam najgora majka ikad”, ispričala je Jessica.

Srećom, sve je dobro završilo. Alissa će dobiti novi adventski kalendar, a poslastice za mačku nisu joj ni malo naškodile.

“Ovaj smo poklonili prijateljici koja ima mačku. Kad budem kupovala novi, definitivno ću povesti svog zaručnika da izabere. Kolike sam sreće, ovaj put bih kupila kalendar za pse”, zaključila je mama, piše Index.hr