Home Zanimljivosti Maja Šuput na ‘rubu’ sloma: Ostaje li pjevačica bez vjernih poslovnih suradnika?

Maja Šuput na ‘rubu’ sloma: Ostaje li pjevačica bez vjernih poslovnih suradnika?

SHARE
Godina 2019. za Maju Šuput bit će popraćena povremenim psihičkim krizama

Simpatičnoj Maji Šuput ljubav je vrlo važna u životu. Traži već godinama sklad i harmoniju i idealnog partnera i idealan odnos.

U prijateljstvu djeluje vrlo šarmantno, nema prevelike požrtvovnosti i klasične lojalnosti prema prijateljima, ali rado im pomogne i čini usluge. Sluša sa simpatijama i razumijevanjem tuđe probleme i daje moralnu podršku.

Osjeća sklonost prema lijepome i ljepoti u svemu, sklonost prema udobnom životu i životu na visokoj nozi, ali po vlastitim estetskim kriterijima. Svoju osobnost njeguje i ne negira je. Voli eleganciju i ekstravaganciju u svemu: odjeći, obući, izgledu, domu, restoranima i mjestima izlaska.

Treba iskoristiti svoju kreativnost u svakom smislu. Loša joj je koncentracija i ne voli mentalne napore već ”učenje” bez naprezanja.

Naglašen joj je osjećaj za pravdu. Maja se ne voli obraćati drugim ljudima za savjet i sebi je najbolji autoritet, individualac, osobenjak.

Češće se identificira s ocem nego s majkom. Voli davati i primati, ali po vlastitom ukusu. Veza s obitelji vrlo je jaka. Voli i želi biti voljena, viđena kao pozitivna, omiljena i topla srca. Želi ugoditi i biti popularna.

Nekada se ne zna nositi s neugodnostima, s neljubaznim ljudima, s  ružnim situacijama. Vidi ono što želi vidjeti. Pozitivno je što želi biti prihvaćena od drugih, što je spremna na kompromise, voli dijeliti s drugima, voli davati.

Oca je doživljavala kao umjetnika, kao osobu koja je omiljena, koja je izbjegavala konfrontacije, htjela imati dobar brak i ugađati svima.

Kao dijete bila je ”tatina curica/dečko”. Šarmantna je, popularna, lijepa, voli umjetnost, pogotovo glazbu, ples, ali izrazito je fascinirana glumom.  Često govori rukama tj. gestikulira, dotiče slušatelja dok mu govori da bi se uvjerila da je on sluša.

Ima predispozicije za sva zanimanja u kojima se traži komunikacija, spajanje ljudi, mjesta i ideja, zabavljanje ljudi.

Poslovno je ambiciozna i odlučna, odličnih sposobnosti pri organizaciji. Stalno se mora kretati i vježbati.

Postoji predispozicija za dugi život. Najveća joj je snaga u suosjećajnosti i razumijevanju tuđih osjećaja te sposobnosti da smiruje i opušta ljude.

Ima potrebu povremeno se povlačiti u svoj vlastiti svijet, gdje provede neko vrijeme sama sa sobom kako bi vratila potrošenu energiju, unutarnji mir i ravnotežu, bez obzira na to kako inače otvorena i komunikativna bila.

Iako je jako voljela oca i bila njegova curica, Maja voli mamu koju okolina doživljava kao omiljenu i šarmantnu osobu, uglavnom pasivnu ili onu koja trpi druge. Mama je također kreativna ili umjetnički nadarena, ali odrekla se društvenog života, kreativnog posla i seksualnosti radi majčinstva – ne samo prema djetetu nego i majčinske brige za supruga. Maja je od mame naslijedila šarm.

Odnos prema tjelesnom izgledu govori da Maja traži neko savršenstvo i pažnju. Posao joj nije isključivi razlog za to nego njezina unutarnja nesigurnost ako ne izgleda ”savršeno”, u skladu s trendovima. Prelazi granice standardnog ukusa. Tu njezinu sklonost vješto iskorištavaju njezini ”estetičari”.

Godina 2019. bit će popraćena povremenim psihičkim krizama. Ona je u 2018. godini postala znatno zrelija i odgovornija, a mnogo energije posvetit će majci,proživljavajući strahove od gubitaka.

Može očekivati probleme sa suradnicima na poslu i gubitke prijatelja. Financijski je to dobra godina.