Home Crna kronika Tko je muškarac koji je bio s ubijenim mafijašem? Imao je hrvatsku...

Tko je muškarac koji je bio s ubijenim mafijašem? Imao je hrvatsku putovnicu

SHARE

Treći muškarac koji je bio u društvu Vladimira Roganovića i Stefana Vilotijevića neposredno prije nego što su upucani ispred restorana u Beču, kod sebe je imao lažnu hrvatsku putovnicu na ime Daniel Milić, javlja Blic.

On se od petka nalazi u zatvoru u Beču.

Prema izjavi njegovog zastupnika, takozvani Daniel je negirao da ima bilo kakve veze s ubojstvom Roganovića i ranjavanjem Vilotijevića.

“Kazao je da on nema nikakve veze s ovim slučajem, već da je upucanima samo pružao prvu pomoć. Zašto je sumnja pala na njega, ni on sam ne zna objasniti”, rekao je odvjetnik.

S druge strane, njegov pravi identitet je i dalje nepoznat, ali prema pisanju tamošnjih medija, pretpostavlja se da se radi o državljaninu Srbije.

Vilotijević uhićen, još uvijek je u bolnici

Stefan Vilotijević koji je ranjen u pucnjavi još uvijek se nalazi u bolnici, ali je njegovo stanje bolje i nije u životnoj opasnosti. Odmah nakon što mu je bilo bolje, uhićen je i određen mu je pritvor po Interpolovoj tjeralici koja je ranije raspisana.

U medijima su se najprije pojavili navodi da je i Vilotijević preminuo u pucnjavi, međutim njegova majka Ljiljana to je demantirala objavivši fotografiju iz bolnice na kojoj nasmijana pozira s ranjenim sinom.

Podsjetimo, likvidacija koja se dogodila u petak u Beču, kako se pretpostavlja, nastavak je rata crnogorskih klanova koji je odnio desetke žrtava u proteklih deset godina. Kako se sumnja, ovo ubojstvo je bilo dobro planirano jer je ubijeni Roganović samo 15 dana prije izašao iz zatvora, a za to je znalo jako malo ljudi upravo zato što je strahovao za svoju sigurnost.