Home Crna kronika Brojni sudari u Ljubuškom, Širokom, Grudama i Posušju, vozila slijetala s puta

Brojni sudari u Ljubuškom, Širokom, Grudama i Posušju, vozila slijetala s puta

SHARE

Uprava civilne zaštite ZHŽ-a izvijestila je javnost o intervencijama uoči božićnih blagdana.

U danima uoči Božića na cestama ZHŽ-a dogodilo se više prometnih nesreća.

Prva je zabilježena 22. prosinca u 08:00 sati u mjestu Grude. U nezgodi su sudjelovala dva vozila, a nastala je veća materijalna šteta.

Istog dana, u 09:15 sati, dogodila se prometna nezgoda u mjestu Dužice (Široki Brijeg) u kojoj je nastala manja materijalna šteta. U ovoj nezgodi su sudjelovala dva vozila.

Nešto kasnije tog dana, u 12:40 sati, interventne službe reagirale su zbog prometne nezgode u mjestu Studenci (Ljubuški). U Studencima je u samoslijetanju vozila nastala manja materijalna šteta.

Nešto više od dva sata kasnije, točnije u 14:50 sati, stiže dojava o prometnoj nezgodi u mjestu Vranić (Posušje). Jedna osoba je u samoslijetanju vozila s ceste zadobila teže tjelesne ozljede, te je vozilom Hitne pomoći prebačena u SKB Mostar. Nastala je veća materijalna šteta.

U istom mjestu, nekoliko sati kasnije još jedna nesreća, gdje je također vozilo sletjelo s ceste i jedna je osoba završila u bolnici u Mostaru. Kako javljaju iz Civilne zaštite, u 18:30 sati dogodila se druga prometna nezgoda u mjestu Vranić (Posušje). U samoslijetanju vozila je jedna osoba zadobila teže tjelesne ozljede, te je vozilom Hitne pomoći prebačena u SKB Mostar. I u ovoj nesreći nastala je veća materijalna šteta.

Istog dana, u 23:20 sati, dogodila se i prometna nezgoda, odnosno samoslijetanje vozila u mjestu Ljuti Dolac (Široki Brijeg). Pritom je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, a nastala je manja materijalna šteta.

Dan kasnije, u nedjelju 23. prosinca u 04:10 sati zabilježena je teža nesreća u ulici Sestre Antić (Ljubuški) u kojoj su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede. I u ovom slučaju se radilo o samoslijetanju vozila. Pričinjena je manja materijalna šteta.

Par sati kasnije, u 06:45 sati novo slijetanje vozila s ceste. Ovaj put prometna nezgoda se dogodila u mjestu Visoka Glavica (Široki Brijeg). Pritom je jedna osoba zadobila tjelesne ozljede, a nastala je veća materijalna šteta.

Crni niz nastavljen je istog tog dana u 08:55 sati prometnom nezgodom u mjestu Grudsko Vrilo (Grude). Vozilo je sletjelo s ceste, a pritom je jedna osoba zadobila teže tjelesne ozljede.