Home Zanimljivosti “Psovali su nam majku muslimansku, a za nas igraju i Hrvati”

“Psovali su nam majku muslimansku, a za nas igraju i Hrvati”

SHARE

Nakon incidenta tijekom četvrtfinala veteranskog turnira Kutije šibica u Dvorani II Doma sportova u Zagrebu između Promotionplaya i Fice Bihaća, iz ekipe Bihaća su se javili Indexu kako bi prokomentirali ponašanje suparničkih igrača za vrijeme utakmice.

Naime, Promotionplay je pobijedio 4:3, a incident se dogodio nakon prekršaja na igraču Promotionplaya Hrvoju Štroku. Cijela klupa, voditelj i igrači ušli su u teren i započeli verbalni okršaj sa sucima, službenim osobama i suparničkom momčadi, nakon čega je uslijedila intervencija zaštitara i jedva je spriječen fizički obračun između dvije momčadi.

Iz ekipe Bihaća rekli su nam da su ih protivnici počeli vrijeđati na nacionalnoj osnovi i da su prestrašeni napustili teren.

“Vrijeđali su nas i prijetili tijekom i nakon utakmice. Psovali su nam majku bosansku i muslimansku, pitali nas zar smo ovdje došli pobijediti. Mi smo ekipa gdje ima i Hrvata i muslimana jer je Bihać multietnički grad. Zgroženi smo i vjerujte da smo prestrašeni napustili dvoranu”, rekli su.