Home Zanimljivosti Muškarci koji se bave ovim zanimanjem su najbolji u krevetu (znaju se...

Muškarci koji se bave ovim zanimanjem su najbolji u krevetu (znaju se i najgori)

SHARE

400 udanih žena sudjelovalo je u istraživanju magazina Redbook te se pokazalo da bi zanimanje kojim se muškarac bavi moglo imati utjecaja na njegove ljubavničke sposobnosti.

“Ne iznenađuje da ono što radite preko dana utječe i na ono što radite noću. Ako cijeli dan upravlja strojevima, velike su šanse da će znati ‘upravljati’ i ženskim tijelom. Ako se bavi poslom koji je veoma linearan, logičan, onda će i način na koji vodi ljubav vjerojatno biti nešto formalniji”, kaže seksualna terapeutkinja Linda De Villers, a prenosi Index.hr

Najbolje su prošli umjetnici, a najgore IT stručnjaci. Istraživanje je pokazalo sljedeće:

Umjetnici

Njihove žene tvrde da su upravo oni najbolji ljubavnici. 45 posto njih tvrdi da im je seksualni život odličan te su tako završili na prvom mjestu. 100 posto njih reklo je da se umjetnici potrude oko predigre (no 13 posto žena se požalilo da im se čini da predigra traje “kao vječnost”). 73 posto njih u potpunosti uspije zadovoljiti svoje supruge.

Građevinari

58 posto njih se seksa više od jednom tjedno (što je učestalo). 30 posto žena reklo je da bi voljele da su njihovi muževi građevinari ipak malo nježniji. Građevinari se najmanje trude oko oralnog seksa (40 posto njih ga ne pruža). Ipak, supruge kažu da su veoma “mazni” kad su u takvom raspoloženju. 57 posto njih reklo je da je seks “odličan” ili “više nego dobar”.

Vozači kamiona/mehaničari

Oni zauzimaju prvo mjesto u oralnom seksu, 61 posto žena kaže da su oni najbolji u tome. 95 posto njih se trudi oko predigre, a 39 posto žena vozača kamiona ili mehaničara je svoj seksualni život ocijenilo kao “odličan”. 47 posto njih se seksa više od dva puta tjedno. Trećina njih zaspe odmah nakon seksa.

Mali poduzetnici

Kod njih su najveće šanse da će u krevetu poželjeti isprobati neku novu seksualnu igračku (46 posto njih, a prosjek je 28 posto za sve muškarce). Vole i bičeve, lisice… Sve žene malih poduzetnika rekle su da su sinkronizirane sa svojim supruzima što se vremena trajanja seksa tiče. 30 posto njih je reklo da bi voljele da predigra traje duže. 36 posto njih je reklo da se s mužem seksa više od dva puta tjedno.

Inženjeri/arhitekti

71 posto njih uspije zadovoljiti svoju ženu u krevetu. 92 posto njih se brine o predigri, a 76 posto njihovih žena je reklo da seks traje taman dovoljno dugo da bude “savršen”. 12 posto njih požalilo se da predigra traje “kao vječnost”. Kod muškaraca koji se bave ovim zanimanja su dva puta veće šanse nego kod ostalih muškaraca da uvedu neku seksualnu igračku na baterije u krevet.

Menadžeri/upravitelji

38 posto žena muškaraca koji se bave ovim zanimanjima su jako zadovoljne svojim seksualnim životom, što ih svrstava na treće mjesto. 45 posto njih se jako voli maziti. 74 posto je “dobro” ili “jako dobro” u oralnom seksu.

Muškarci u uniformama (vatrogasci, policajci, poštari…)

81 posto žena je reklo da im je kod njihovih muževa najseksi to što se brinu da je ona u potpunosti zadovoljena. 84 posto njih je jako zadovoljno seksom, no 25 posto je otkrilo da njihovi muževi potpuno preskaču predigru. 35 posto njih bi voljelo da su im muževi više spremni na nešto novo u krevetu.

Prodavači

Kod prodavača su najveće šanse da će se seksati svakog dana. Tri puta veće šanse nego kod ostalih muškaraca da će poželjeti igrati uloge u krevetu.

Muškarci u odijelima (odvjetnici, računovođe, konzultanti…)

Većina njih se želi seksati svakog dana, a velike su šanse i da će htjeti isprobati neku neobičnu lokaciju. Odlični su u predigri (92 posto žena je reklo da je savršena). Ipak, samo 56 posto žena je seks ocijenilo “odličnim”.

Doktori/medicinski radnici

Veoma se vole maziti i romantični su. Dobri su u oralnom seksu, ali jako loši u predigri. 36 posto žena medicinara kaže da su prebrzi, a neke su čak rekle i da bi njihovi muževi “mogli biti kandidati za Viagru”.

Učitelji/državni službenici

Oni najteže prihvaćaju ne od svojih supruga kada žele seks. Seksaju se češće od muškaraca koji se bave ostalim zanimanjima, a 100 posto njih se trudi oko predigre. Ipak, njihove žene se žale da se obave prebrzo.

Radnici u tvornicama

59 posto njihovih žena je reklo da bi seks mogao biti i bolji, a čak 20 posto njih je reklo da je seks “loš”. Ipak, neki od njih su veliki avanturisti u krevetu. Vole eksperimentirati sa seksualnim igračkama.

IT stručnjaci

Žene informatičara se žale da će od njih najteže dobiti seks ako su one raspoložene, a oni baš i nisu. Također, u brakovima s IT-evcima jako malo oralnog seksa (s obje strane), a nema ni pretjerano maštovitosti u krevetu – nijedna žena nije rekla da joj je muž uveo seksualnu igračku u krevet. Jedino što su žene informatičara pohvalile je to što se većina njih želi maziti nakon seksa.