Home Crna kronika LIKVIDACIJA BOGATOG SARAJEVSKOG NASLJEDNIKA: ‘Pa tko bi njega ubio?! Njegova obitelj je...

LIKVIDACIJA BOGATOG SARAJEVSKOG NASLJEDNIKA: ‘Pa tko bi njega ubio?! Njegova obitelj je hranila pola grada’

SHARE

Preksinoć u 23.05 sati, u Lukavici u Istočnom Sarajevu, u klasičnoj je sačekuši ubijen 30-godišnji Miloš Ostojić, prenosi Blic.

Prema neslužbenim informacijama ranjen je ispred kluba “Sparta” te zbog ozljeda ubrzo preminuo.

Navodno ga je ubojica čekao da izađe iz kluba, pa ga je upucao iz vozila.

Bogata obitelj vlasnika poznate pekarnice

Žrtva dolazi iz veoma imućne obitelji, imaju nekoliko privatnih firmi, i veliki broj mještana Istočnog Sarajeva zaposlen je kod njih. Također, i lokal ispred kojeg je Miloš ubijen bio je u vlasništvu njegove obitelji, kao i pekarnica “Zlatno zrno”, i palačinkarnica “Zlatno zrno” u Istočnom Sarajevu.

Zaposlenici, suradnici, susjedi, svi su u šoku nakon vijesti da je Miloš ubijen. Jedna od suradnica za “Blic” je ispričala da je obitelj Ostojić u poslu veoma odgovorna i da ne može vjerovati kako mladića više nema.

“Miloš je bio pažljiv prema radnicima, nikada nam nijedna plaća nije kasnila. Jednostavno, ta obitelj Ostojić nam je svima kao druga obitelj”, rekla je ona.

Dodaje da nikome nije jasno tko bi njemu mogao nauditi, s obzirom na to da, osim što zapošljavaju i hrane mnoge obitelji Istočnog Sarajeva, uvijek su se odazivali na sve humanitarne akcije i nesebično pomagali ugroženima.

Mladić preminuo u bolnici

Iz MUP-a Republike Srpske, potvrdili su da je Ostojić zbog težine ozljeda preminuo u bolnici “Srbija”.

“Policija radi na rasvjetljavanju okolnosti i utvrđivanju identiteta osobe koja je u Istočnom Sarajevu ubila tridesetogodišnjeg M. O. iz ovog grada”, priopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, a prenosi Net.hr