Home Crna kronika Talijan naručio ubojstvo pedofila zbog kojeg se ubila njegova kći?

Talijan naručio ubojstvo pedofila zbog kojeg se ubila njegova kći?

SHARE

Giuseppe Matarazzo (45) ubijen je u srpnju prošle godine u talijanskom gradu Frassu Telesinu, udaljenom 35 kilometara od Napulja.

Nedugo prije ubojstva, izašao je iz zatvora gdje je proveo 11 godina zbog seksualnog zlostavljanja dviju tinejdžerica, a policija sumnja kako je ubojstvo naručio otac jedne od žrtava, javlja Daily Mail.

Počinila samoubojstvo

Naime, 15-godišnja kći oca kojeg se sumnjiči za ubojstvo počinila je samoubojstvo ubrzo nakon što je Giuseppe Matarazzo osuđen i zatvoren.

Plaćeni ubojica je iz automobila u pedofila Giuseppea Matarazzoa ispalio pet hitaca, nakon što ga je suvozač zaustavio i pitao za upute kako stići do nekog mjesta.

Otac naručio ubojstvo

Policija istražuje je li ubojstvo naručio otac jedne od žrtava. Uhitila je dvojicu muškaraca Generosoa Nastama (30) i Giuseppea Massaroa (55), za koje vjeruje da su vozili automobil iz kojeg je počinjeno ubojstvo. Oca žrtve nisu još uhitili, samo je pod istragom.

Državni tužitelj Aldo Policastro smatra kako je ubojstvo Matarazza “sigurno naručeno (…) iz osvete“ te da su uhićenja dvojice muškaraca tek prvi korak u istrazi slučaja. Dodao je kako za sada nisu otkrili direktnu vezu između uhićenih i oca žrtve.

Pokušao nabaviti krivotvorene dokumente

Policija je došla do saznanja da je Massaro nabavio magnum 357 kojim je počinjeno ubojstvo, ali smatra kako on nije povukao okidač, stoga i dalje traga za ubojicom.

Istražitelji vjeruju da je Massaro koristio Fiat Cromu registriranu na člana svoje obitelji kako bi počinio zločin. Prema informacijama s GPS-a u vozilu, Massaro se odvezao nekoliko dana ranije, ali i na sam dan ubojstva, na lokaciju gdje je upucan Giuseppe Matarazzo.

Policija je također pronašla poruke na mobitelu u kojima je vidljivo kako je Massaro pokušao nabaviti krivotvorene dokumente kako bi pobjegao iz Italije.

Obojicu uhićenih ovih dana očekuje ispitivanje, piše Index.hr