Home Crna kronika VIDEO: Ispred sarajevskog kluba mlatio curu, a onda je izašao vlasnik, poznati...

VIDEO: Ispred sarajevskog kluba mlatio curu, a onda je izašao vlasnik, poznati MMA borac

SHARE

Ispred poznatog sarajevskog kluba Dorian Gray prije nekoliko dana nadzorne kamere zabilježile su kako muškarac mlati djevojku. Ekspresno je reagirao vlasnik kluba, poznati MMA borac Denis Stojnić.

na kameri se vidi kako u  nedjelju, u ranim jutarnjim satima klub napušta djevojka i užurbano se kreće prema glavnoj cesti. Za njom je istrčao muškarac koji ju je odmah povukao za kosu i počeo udarati

Iz kluba je brzo izašao i vlasnik objekta Denis Stojnić, najpoznatiji bh. MMA borac. Brzom reakcijom je odvojio muškarca od djevojke i s nekoliko udaraca ga savladao.

Nedugo nakon toga iz objekta je izašlo i drugo osoblje te su razdvojili Stojnića i spomenutog muškarca.

Stojnić je poručio kako je reagirao jer nije mogao o promatrati nasilje nad djevojkom, a naročito ne u svom objektu, poručivši da želi da se svi sigurno osjećaju.

“Kada sam  na videonadzoru kluba Doriana Gray vidio da ogromni muškarac, fizički veći od mene, udara žensku osobu zatvorenom pesnicom u glavu, odmah sam istrčao i tako reagirao da curu zaštitim od nasilnika. Savladao sam ga i na kraju smo djevojku zajedno sa svojim osiguranjem ispratili do taksija, a ona nije htjela slučaj prijavi policiji.

Nažalost u našoj zemlji je sve više zastupljeno nasilje nad ženama, a moja dužnost kao čovjeka, građanina pa tek onda vlasnika objekata je da se svi u mojim objektima osjećaju sigurno, a posebno žene jer su to nečija djeca, sestre, majke i slabiji i nježniji su spol”, kazao je Stojnić za Klix.ba.