Home Zanimljivosti Frustrirani muškarac ženi poslao tablicu sa svim njezinim izgovorima u krevetu

Frustrirani muškarac ženi poslao tablicu sa svim njezinim izgovorima u krevetu

SHARE

Žena je otkrila da joj je muž poslao detaljnu tablicu njegovih neuspješnih pokušaja da inicira seks, s posebnom karticom koja sadrži njezine razloge zbog kojih ga je odbijala.

Frustrirani 26-godišnjak zapisao je razloge zbog kojih ga je žena odbila, a razlozi variraju od “znojna sam i odvratna” do “preumorna sam” ili “gledam seriju (reprize “Prijatelja”).

Podatke je skupio u Excel dokument koji je zatim mailom poslao supruzi, također 26-godišnjakinji, kad je stigla u zračnu luku prije 10-dnevnog putovanja, piše The Sun.

Zapanjena njegovim “istraživanjem”, koje je pokazalo kako su tek tri njegova pokušaja bila uspješna, pokušala je stupiti u kontakt s njim, no od tada je odbijao njezine pozive.

Zatim je ljuta tablicu podijelila na Redditu, a iako se to dogodilo još 2014. godine, priča se ponovo se našla u centru pažnje nakon što je objavljena na BoredPandi, a zatim i u drugim medijima.

Žena, koja je ostala anonimna, napisala je kako su bili zajedno pet godina te dvije godine u braku, a pet mjeseci ranije kupili su kuću. “U to smo vrijeme bili jako zaposleni”, rekla je.

“Čitavo proljeće renovirali smo kuću. Na poslu sam dobila dvostruko više obveza nakon što su neki od mojih kolega dobili otkaz. Udebljala sam se u zimu i ubijam se u teretani da se riješim viška kilograma”, dodala je.

“Jučer ujutro, dok sam bila u taksiju na putu u zračnu luku, muž mi je poslao poruku na poslovnu mail adresu koja mi je spojena na mobitel. Nikad to nije napravio, uvijek komuniciramo osobno ili porukama. Otvorila sam i bio je to sarkastičan način da mi kaže kako mu neću nedostajati 10 dana koliko me neće biti.”

“U prilogu je tablica svih dana kad sam pokušao inicirati seks od prvog lipnja, s rubrikom za moje “isprike”, koristeći direktne citate zašto mi se nije seksalo u određenom trenu.”

Očekivano, većina je zauzela njezinu stranu, a mnogi su kritizirali “nezrelost” supruga, no bilo je i onih koji su stali na stranu supruga, piše Index.hr