Home Crna kronika Facebook javljanje Davora Dragičevića: “Nisu uspjeli da me likvidiraju, ovo je jedini...

Facebook javljanje Davora Dragičevića: “Nisu uspjeli da me likvidiraju, ovo je jedini zahtjev i sve će brzo biti gotovo”

SHARE
Davor Dragičević, otac ubijenog banjolučkoga studenta Davida, oglasio se u ponedjeljak putem Facebook grupe “”Pravda za Davida poručivši da ”nisu uspjeli da ga likvidiraju”.

Poručio je da je jedini zahtjev da se ”predmet prebaci na državno Tužiteljstvo i sve će brzo biti gotovo”.

Pozdrav svima koji su uz grupu “Pravda za Davida”. Još uvijek sam zdrav, pri zdravom razumu. Nisu uspjeli da me likvidiraju. Mogu me fizički ubiti, ali mi ostalo neće oduzeti, a to je istina i “Pravda za Davida”. Cijeli fokus su htjeli da skrenu s priče tko je ubio Davida, a to je osnovno što nam u ovom trenutku treba: Tko je ubio Davida? Jedini zahtjev je da se predmet baci na državno tužiteljstvo i sve će brzo biti gotovo, rekao je on i nastavio:

Nijednu grešku nismo uradili za ovih deset mjeseci, a ophode se tako prema nama zato što nemaju gdje. Nemojte sebi što zamjeriti, niste ništa pogriješili. Ovo bi oni radili i da nismo na ulici, oni više nemaju gdje. Dokazi postoje, poručio je on, piše N1.

Nisam ovdje da nikog rušim. Uništili su nam ono najsvetije. Ovo više nije borba za Davida, nego za sve vas. Za svu vašu djecu. Davida mog nema, ja ga nikad vidjeti neću, ali sam mu obećao i zavjetovao mu se na grobu. Ako sad ne ustrajemo, pobit će nas sustav, a to je sustav kojem deset mjeseci tražimo da radi svoj posao, dodao je Dragičević.

Podsjećamo, Davor Dragičević nije se pojavljivao u javnosti od 30. prosinca nakon što je posljednji put viđen tijekom prosvjeda u Banjoj Luci. U međuvremenu je policija za njim raspisala tjeralicu.