Home Crna kronika Plaćeni ubojica koji je snimljen kako puca u čovjeka u Beogradu prošle...

Plaćeni ubojica koji je snimljen kako puca u čovjeka u Beogradu prošle godine protjeran iz BiH

SHARE
Der Čabu, kojeg policija Srbije tereti da je prije dva dana na brutalan način u Beogradu ubio Nebojšu Markovića, sarajevska policija je bila uhitila 20. rujna 2017. godine, otkriva Slobodna Bosna.

Čaba je tada uhićen zajedno sa Markom Gojčevićem, rođenim u Baru, poznatim licem crnogorskog kriminalnog podzemlja.

Tijekom ispitivanja i jedan i drugi su kazali da je cilj njihove „posjete” glavnom gradu Bosne i Hercegovine bila likvidacija izvjesne osobe za koju su tvrdili da se krije u Sarajevu.

Iako mediji ovih dana, nakon što je snimka svirepog ubojstva iz Beograda zgrozila regiju, tvrde da Čaba i Gojčević nisu otkrili identitete osobe po čiju su glavu stigli u Sarajevo, izvori „Slobodne Bosne“ otkrivaju da to nije puna istina.

Jedan od uhićenih plaćenih ubojica priznao je sarajevskim inspektorima da je likvidiran trebao biti Alen Kožar, još jedan profesionalni ubojica iz Crne Gore.

Za Kožara se tvrdilo da je 2014. godine u likvidaciji koja je zaprepastila Crnu Goru snajperom u pol bijela dana ubio Armina Osmanagića Mušeta, nekrunjenog kralja mafije u Baru. Marko Gojčević bio je pripadnik Mušetovog narko-kartela.

Plaćeni ubojica Alen Kožar sumnjiči se i za ubojstvo Slobodana Šaranovića, najpoznatijeg i najmoćnijeg crnogorskog „kontroverznog biznismena“ koji je ubijen prošle godine.

Nakon toga zločina za kojeg se vjeruje da ga je od Kožara naručio srbijanski mafijaš Luka Bojović, koji izdržava zatvorsku kaznu u Španjolskoj, crnogorska policija je raspisala potjernicu za Alenom Kožarom.

Inače, nakon što su Der Čaba i Marko Gojković bili uhićeni u Sarajevu, osuđeni su samo za nedozvoljeno držanje oružja jer su kod njih kako piše Faktor.ba, nađeni pištolji s prigušivačima.

Faktor također piše kako su Der Čaba i Gojković sarajevskim policajcima pričali različite priče, da su tvrdili kako su oružje imali zbog osobne zaštite, ali su ipak završili u pritvoru.

Iza rešetaka su bili do travnja prošle godine, kada su pušteni i odmah protjerani iz BiH s zabranom ulaska u našu zemlju u narednih pet godina.

Sada je uhićen zbog sumnje da je u Beogradu usred bijela dana hladnokrvno ubio 37-godišnjeg Nebojšu Markovića, zeta pripadnika bande Pink Panter Aleksandra Š., javlja Telegraf.

Ubojstvo se dogodilo u Ulici Rajka od Rasine, a snimile su ga sigurnosne kamere.

Uznemirujuća snimka prikazuje Markovića koji je izašao do svog automobila kako bi iz prtljažnika uzeo kolica za dijete.

UPOZORAVAMO VAS DA JE SNIMKA UZNEMIRUJUĆA I DA JU GLEDATE NA VLASTITU ODGOVORNOST

Pokraj njega potom se zaustavlja bijeli automobil iz kojeg izlazi muškarac u bijeloj jakni s torbom u rukama. Ubojica se približio Markoviću, izvukao pištolj i ispalio više hitaca u glavu i prsa.

Marković je na mjestu pao mrtav, a ubojica se vratio na suvozačevo mjesto u automobil koji se odmah udaljio s mjesta zločina.