Home Zanimljivosti Žena žestoko oprala Lidl: ‘Koja ste vi banda! Jadne blagajnice! Evo što...

Žena žestoko oprala Lidl: ‘Koja ste vi banda! Jadne blagajnice! Evo što sve moraju raditi’

SHARE

Vrlo neugodna kritika objavljena je ovih dana na Lidlovom Facebook profilu, a osim što im građanka zamjera tretman prema radnicima prepričala je i neugodnost koju je osobno doživjela, piše Dnevno.hr

“Eee moj Lidl Hrvatska koja ste vi banda , na to ne mislim na jadne blagajnice koje su uz to i čistačice,pekari i skladištari. Da krenemo iz početka da bi mogli razumjeti moju ljutnju na vaše uhljebe u upravi, jer očito nema tamo stručnog kadra ili ako ima onda nema pravu glasa jer nema jaku vezu. Kupujem često kod vas od alata do igračaka i tako sam pred Božić kupio jednu drvenu društvenu igru 10 u 1 sa šahom za pod bor svojoj kćerki. Međutim prvi šok smo doživjeli kad smo otvorili a tamo vidi vraga nema crnih figura za šah, Objasnim djetetu da je djed Mraz bio u žurbi i da je zaboravio staviti crne figure.

Danas odem u Lidl Velika Gorica da zamjenim jer nam je fora, znači nismo htjeli povrat novca samo zamjenu za istu. Pošto nisu imali zamolio sam blagajnicu dali mi može provjeriti dali ima neka druga filijala pa bih otišao tamo zamijeniti, na što mi blagajnica odgovara da oni nemaju uvid u druge filijale što imaju od proizvoda, te ako želim mogu se prošetati po drugim filijalama i vidjeti tko bi mogao imati (dali ćemo za koju godinu plaćati mandarine kod vas a ići u Metković u berbu). Jeli je to način poslovanja jedno kvazi vrhunskog brenda Lidl. Ako je to istina da vaše filijale nemaju uvid koja ima koliko i što od artikala, Onda je vrijeme da raspustite upravu, jer očito ne znaju ništa više od ispijanje kava.Nemoguće da u 2019 vi niste umreženi”, poručila je nezadovoljna žena na čije su se riječi uistinu očitovali njihovi administratori šaljući joj ispriku. No, ako je suditi po ostatku rasprave ova žena nije jedina s pričom ovoga tipa.”