Home Društvo PRED SVJEDOCIMA: Dječak pao u ledenu vodu i preminuo, molitva majke ga...

PRED SVJEDOCIMA: Dječak pao u ledenu vodu i preminuo, molitva majke ga oživjela!

SHARE

Neka snažna sila spustila se na njegovo tijelo i odgurnula me, svjedoči medicinska sestra koja je bila svjedok vraćanju dječaka u život

Bilo je prohladno zimsko jutro kad je dječak John Smith (14) pao u vodu ledenog jezera u Missouriju. Kad su ga zaposlenici hitne pomoći izvukli bio je pod ledenom vodom već 15 minuta. U bolnici John je mrtav ležao šezdeset minuta, nakon svih pokušaja oživljavanja. Tada je do njega ušla njegova majka.

‘Nakon što sam ušla u njegovu sobu, stavila sam ruke na njegove noge. One su bile hladne kao led i sive boje. On je bio mrtav’, svjedoči majka dječaka Ivana Joyce Smith i nastavlja.

‘No to me nije slomilo. Počela sam moliti vičući: Bože vrati mog sina! Zazivala sam Boga i Duha Svetog za njegov život’.

Nakon nekoliko minuta iskrene molitve dogodilo se nešto čudesno. Puls se odmah vratio, a liječnici i medicinska sestra u čudu su gledali što se događa.

Sestra je posvjedočila da je oživljavanje trajalo 27 minuta i da nije bilo znaka života.

‘U trenutku kad je njegova majka molila za njega nešto se spustilo na Ivanovo tijelo, neka velika snaga koja me čak odgurnula unatrag i odjednom je on dobio puls i oživio. Mi smo jednostavno bili zaprepašteni’ – kaže medicinska sestra.

Liječnici su također začuđeni kako se dječak nakon povratka u život brzo oporavio. Kazali su da je medicinski posve nemoguće da nakon što je mozak bio toliko dugo mrtav, bude bez oštećenja.

Mislili su kako će, iako se vratio u život, ostati biljka. Međutim, dječak je potpuno obnovljen i zdrav a njegova priča fascinirala je i vratila nadu mnogima. Njegovo čudesno ozdravljenje opisano je i u knjizi ‘Nemoguće’, a u pripremi je i igrani film koji bi trebao izaći 2019. godine, filmske kuće 20th Century Fox i izvršnog producenta Devona Franklina.

‘Objavljivanje ove priče u javnosti nije na našu korist’, rekla je majka i dodala, ‘činimo to zato što ljudi diljem svijeta trebaju nadu. Nismo mi odgovor, odgovor je BOG koji se s nama poslužio da posvjedočimo veliku istinu: Bog nije mrtav, on živi i još uvijek čini čuda u životima onih koji ga iskrena srca traže’.