Home Zanimljivosti IVA SASVIM ISKRENO PROGOVORILA O GORANU: ‘Nakon kratkog upoznavanja, zbog razuma nisam...

IVA SASVIM ISKRENO PROGOVORILA O GORANU: ‘Nakon kratkog upoznavanja, zbog razuma nisam ostala s njim’

SHARE

Iako su vjerni pratitelji showa ‘Gospodin Savršeni’ do zadnjeg trena vjerovali kako je Goranovo srce osvojila 29-godišnja Zagrepčanka Iva Runjanin, on se ipak na kraju odlučio za 21-godišnju Hanu Rodić.

Iva je sada prvi put progovorila o tome zašto ona i Goran ipak nisu završili zajedno.

“Mislim da kad bi Gospodina Savršenog bilo tako lako pronaći, svi bismo ga imali. U životu treba uložiti truda i osjećaja u nešto za što misliš da je u tom trenutku ispravno”, rekla je za 24 sata.

Putevi su im se razišli

Konačnu odluku donijeli su po izlasku iz showa, kaže Iva i dodaje kako je u showu često reagirala instinktivno, ne razmišljajući što napraviti i ne nalazeći sredinu između razuma i osjećaja.

“Mislim da se to dogodilo nama nakon izlaska iz showa. Nakon kratkog upoznavanja iza kamera prevladali su razum i svjesnost o onome što trenutačno trebamo u našim životima i shvatili smo da se naši putevi tu razilaze”, rekla je.

Nije htjela govoriti o razlozima zbog kojih je Goran izabrao upravo nju (isprva), a o njegovu i Haninu vezu kratko je prokomentirala. “Nije na meni da analiziram bilo čiji odnos. Čovjek bira sam za sebe najbolje kako zna. Mislim da smo svi dovoljno odraslo donijeli svoje odluke i ja uvijek podržavam sreću”, rekla je.

Novi osmijeh

Kao što su mnogi zamijetili na njezinim fotografijama, Iva ima novi osmijeh. “To me uvijek dobro nasmije. Moj je jako dobar prijatelj stomatološki tehničar te se od dana kad smo se upoznali namjerio na moju ‘zakržljalu’ dvojčicu, makar je ona nekima bila izrazito simpatična i po njoj sam bila autentična. Taj minimalni esteski zahvat stavljanja ljuskice traje doslovno 15 minuta. Brzo i efikasno”, pojasnila je.

Najavila je i kako će joj ove godine ljubav ostati u sjeni te da će svu energiju trenutačno usmjeriti na posao.