Home Zanimljivosti U život Jelene Veljače ušao novi muškarac – Ivan Gale, direktor prodaje...

U život Jelene Veljače ušao novi muškarac – Ivan Gale, direktor prodaje RTL Televizije

SHARE

Četiri mjeseca nakon objave o razvodu, u život Jelene Veljače ušao je novi muškarac, objavljuje Gloria. Čini se, piše list, da zimska pauza od serije ‘Pogrešan čovjek’ koja se snima u Beogradu nije jedini razlog zbog kojega se scenaristica Jelena Veljača (37) sve češće vraća u rodni Zagreb.

Samo četiri mjeseca nakon razvoda od glumca Dražena Čučeka (48), osmijeh na lice vratio joj je direktor prodaje RTL televizije, Ivan Gale (46).

Upravo je uz njega ponosno pozirala prvoga dana rujna na predstavljanju serije u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema, ali druženja sa šarmantnim ekonomistom pokušala je zadržati u tajnosti, pa su se sredinom prosinca, u trenutku susreta s fotografom ekspresno odvojili.

Samo desetak dana kasnije, piše Gloria, snimljeni su u Dežmanovoj ulici kako nasmijano odlaze na kolače.

Njezina kći Lena koja je nedavno s mamom i tatom proslavila treći rođendan prihvatila je svoju novu, modernu obitelj koja nije strana ni Ivanu – i on iz prvog braka ima dvoje djece.

A da su uistinu moderna obitelj svjedoči i podatak da je Badnjak Jelena provela na večeri s prijateljima na kojoj je bio bivši suprug, ali i markantni direktor, piše Gloria.