Home Politika Općinski vijećnik iz Breze fatihom odao počast poginulim pripadnicima ARBiH katoličke vjeroispovjesti

Općinski vijećnik iz Breze fatihom odao počast poginulim pripadnicima ARBiH katoličke vjeroispovjesti

SHARE
Nakon predizbornog svečanog otvaranja prvog sloja asfalta od strane načelnika Muniba Zaimovića, ovaj put u glavnoj ulozi je vijećnik Anes Babović

U utorak, 8. januara 2019. godine u Brezi je obilježen Dan 304. brdske brigade Armije RBiH. Obilježavanje ovog dana je počelo prijemom ratnih komandanata i dobitnika najvećih ratnih priznanja u zgradi Općine Breza, zatim su delegacije Općinskog vijeća, boračkih organizacija, škola i obdaništa položili cvijeće na grobljima i spomen obilježjima, da bi svečanost završila svečanom akademijom.

Nakon predizbornog svečanog otvaranja prvog sloja asfalta od strane načelnika Muniba Zaimovića, ovaj put u glavnoj ulozi je vijećnik Anes Babović koji je kao član delegacije Općinskog vijeća položio cvijeće na katoličkom groblju i tom prilikom proučio fatihu!?

Napominjemo, Anes Babović je na lokalnim izborima ušao u Općinsko vijeće kao kandidat ASDA, da bi na konstituirajućoj sjednici Vijeća izašao iz kluba ASDA, proglasio se nezavisnim i formirao klub sa Vijećnikom iz GDS, piše Visoko.co.ba.