Home Zanimljivosti RONALDOVA BIVŠA CURA: ‘On je psihopat i nasilnik, imam poruke i snimke....

RONALDOVA BIVŠA CURA: ‘On je psihopat i nasilnik, imam poruke i snimke. Njegov cijeli život je laž’

SHARE

Bivša Ronaldova djevojka, starleta Jasmine Lennard, kazala je kako je Cristiano Ronaldo“psihopat”, prenosi najčitaniji britanski tabloid The Sun.

“Jasmine Lennard, zvijezda ‘Big Brothera’, obećala je da će izbaciti na vidjelo sav prljavi veš o svom bivšem partneru Cristianu Ronaldu kako bi pomogla ženi koja ga optužuje za silovanje. Model Jasmine Lennard prozvala je portugalsku nogometnu legendu i zaprijetila kako će otkriti njegovu pravu prirodu”, piše u uvodu teksta The Sun.

Za šutnju isplatio 287 tisuća funti

Napadač Juventusa optužen je prošle godine za silovanje američkog modela Kathryn Mayorge, a sve je riješeno tako što je Portugalac Mayorgi isplatio 287 tisuća funti kako bi ušutjela, bez priznanja ikakve krivnje. Jasmine Lennard oglasila se putem društvenih mreža i u jednoj od svojih brojnih objava istaknula:

“Nakon mnogo razmišljanja kontaktirat ću Kathryn Mayorgu i njezin tim odvjetnika kako bih joj ponudila svoju pomoć u tužbi za silovanje Ronaldu. Ne mogu više sjediti i gledati ga kako laže, učinit ću sve kako bih joj pomogla. Imam poruke i snimke koje će biti od neprocjenjive vrijednosti za Kathryn i njezin tim kako bi pokazali njegovu pravu prirodu”.

Ronaldo sve negira

Ronaldo sve optužbe, naravno, negira, a Jasmine smatra kako bi ljudi bili zaprepašteni kada bi znali kakav je Portugalac zapravo. Iako su u vezi bili prije desetak godina, manekenka tvrdi da je s njim ponovno u kontaktu posljednjih 18 mjeseci.

“Rekao mi je i da ako se budem viđala s ikim ili napustim svoju kuću da će me oteti, narezati na komade, staviti moje tijelo u vreću i baciti ga u rijeku. Imam dokaze i za to, on je psihopat!

A kako sama kaže, na sve ovo potaknula ju je situacija s američkim pjevačem Robertom Kellyjem, koji je poznat po sličnim situacijama, što je sama otkrila u jednoj od svojih brojnih objava na društvenim mrežama. Usput dodaje:

“Ovo je doslovno djelić svih Ronaldovih zastrašujućih problema. Ma, nemate pojma. Zato ću neke stvari podijeliti s vama, zato što sam pametna djevojka”, dodala je.

Jasmine Lennard hodala je s bivšom zvijezdom Manchester Uniteda i Real Madrida prije deset godina, piše Net.hr