Home Šport BAKA SLIŠKOVIĆ DOVEO IGRAČE U MEĐUGORJE “Doveo sam ih mali milijun. Ima...

BAKA SLIŠKOVIĆ DOVEO IGRAČE U MEĐUGORJE “Doveo sam ih mali milijun. Ima nas k’o Rusa”

SHARE

Zrinjski je od jučer u Međugorju. Blaž Baka Slišković, strateg plemića na ove pripreme na Sport centar u Međugorju doveo je 31 igrača. Aktualni prvak BiH Zrinjski jučer u 15 sati imao je prvi trenažni proces na glavnom igralištu međugorskog Sport Centra.

U Međugorju će Zrinjski biti do 17 siječnja, odakle ide u Makarsku. Stručni stožer ima, po riječima Sliškovića, na raspolaganju sve igrače, nema ozlijeđenih.

Kratki razgovor s Bakom Sliškovićem počeo je jednom zanimljivosti, piše Dnevnik.ba

Na upit koliko ste igrača doveli u Međugorje, Slišković je kroz smijeh kazao:

– Doveo sam ih mali milijun. Ima nas k’o Rusa, baš tako.. A onda, nakon male šale, nastavio ozbiljno sportskim žargonom kazati ono što je najvažnije za plemiće glede priprema u Međugorju, prenosi Večernji.ba

– U Međugorje je doputovao 31 igrač i 9 ljudi u stručnom stožeru. Naravno, kad krenemo u Medulin da ćemo popis igrača reducirati, ovisno o njima samima, koliko će tko pokazati u ovom razdoblju.

U Medulin ću povesti najviše 25-26. igrača.

Ove pripreme su stoga važne za svakog od njih osobno da ih što kvalitetnije odrade i, naravno, da kroz treninge i utakmice koje ćemo odigrati pokažu svoju kvalitetu te izbore mjesto među najboljima – naglasio je Slišković.

U Međugorju neće odigrati nijednu utakmicu, radit će se ovdje na fizičkoj spremi, a u cilju da se igrači što bolje i kvalitetnije pripreme prije svega fizički.

Drugi dio priprema u Makarskoj radit će se na taktičko-tehničkim uvježbavanjima i kroz utakmice napraviti određeni sustav koji će Zrinjskome donijeti traženi rezultat u prvenstvu. Na kraju, na naš novi upit očekuje li još koju prinovu, Baka se samo nasmijao i dodao:

– Dovoljno mi je i ovo.