Home Crna kronika Sin Lepe Brene imao prometnu nesreću: ‘Nije kriv, bilo je leda’

Sin Lepe Brene imao prometnu nesreću: ‘Nije kriv, bilo je leda’

SHARE

Sin pjevačice Lepe Brene (58), Stefan Živojinović (26) prošle je nedjelje doživio prometnu nesreću, piše srpski Alo. Zbog loših vremenskih uvjeta i skliskog kolnika, Stefan se vraćao iz Kopaonika u Beograd te proklizao i završio s Mercedesom u jarku.

– Stefan je dobar vozač i ima snažan Mercedes, ali je Kopaonik tih dana bio zatrpan. Ljudi su jedva mogli proći sa džipom. Krenuo je sam, dan ranije, dok je njegov mlađi brat Viktor prenoćio na Kopaoniku sa prijateljima. Iako su mu svi govorili da krene ujutro, nije htio jer je imao zakazanu emisiju u kojoj je trebao promovirati svoju novu pjesmu – izjavio je izvor blizak Stefanu.

Izvor je također napomenuo kako je Stefan vozio polako, ali ga je led izbacio u zavoju. Pjevač nije teže ozljeđen, a ni automobil nije oštećen. Ipak, morao je nazvati vučnu službu koju je čekao više od sat vremena.

foto: Instagram

– Stefan se smrznuo dok je čekao vučnu službu, ali s obzirom na to da je sve bilo u redu nastavio je put. Ni Stefan ni Viktor nisu htjeli ništa reći roditeljima kako se ne bi živcirali, tim vIše što im je Brena rekla da ne idu na Kopaonik jer se sprema nevrijeme – dodao je izvor.

Stefan je odmah po povratku sa planine otputovao s majkom na turneju u Australiju. Živojinović je majku odlučio pratiti i kada je životni put u pitanju pa je tako krenuo njezinim stopama te pokušava izgraditi vlastitu pjevačku karijeru, pišu 24sata.hr