Home Zanimljivosti Sudionica Zadruge opisala kako se bavila prostitucijom da prehrani obitelj

Sudionica Zadruge opisala kako se bavila prostitucijom da prehrani obitelj

SHARE

Stanari Bijele kuće u reality showu Zadruga odgovarali su na pitanja predstavnika sedme sile koji su za njih pripremili pomalo škakljiva pitanja shodno tome šta se dešavalo u realityju prethodnih dana.

Mina Vrbaški je prije nekoliko dana smogla snage i priznala da je zbog vrlo loše financijske situacije bila primorana baviti se najstarijim zanatom – prostitucijom, kako bi svojoj obitelji pomogla zaraditi da prežive.

Autor: TvPink Printscreen

Voditelj i urednik portala Pink.rs, Darko Tanasijević je upitao Minu u kojem trenutku svoje mladosti se morala baviti prostitucijom i zbog čega, kao i kako su izgledali ti dani kada je bila osuđena da se bavi ovako nečim sramnim.

N”isam imala hrabrosti da priznam šta se sve dešavalo u mojoj mladosti. Skupila sam hrabrosti, jer je mnogo lakše priznati neke stvari, nego držati u sebi. Kada sam ustala mnogo mi je lakše bilo kada sam priznala. Tako da, odlično sam. Mnogo sam rano otišla od kuće. Kući je bila veoma teška situacija, nisam znala kako da pomognem svojoj porodici. Kad danima sedim kući, a mi nemamo za hleb. Gledala sam kako da privredim kući i donesem novac i otišla u taj svet i tako sam sebi i svojoj porodici pomogla koliko mogu. To je trajalo dva ipo meseca. Jedno vreme nisam izlazila na ulicu. Prolaze mi slike kroz glavu, ali iz dana u dan prevazilazim to – rekla je Mina sa knedlom u grlu. 

Autor: TvPink Printscreen

Imala sam 16 godina. To su bili najgori dani u mom životu. Ne razmišljam tada o sebi, samo o njima. Svaki drugi, treći dan sam slala novac, kako ne bi bilo providno, jer je mene majka stalno pitala odakle mi novac, a ja sam govorila da sam pozajmljivala. Samo mi je bitno da moja mama nema problema zbog svega ovoga što ovde kažem. Hoću da znaju da sve što radim sada i što sam radila je bilo samo zbog njih – dodala je Mina sa suzama u očima, piše Pink. 

Autor: TvPink Printscreen